2777
2789
عنوان

اخلاق گند من

161 بازدید | 12 پست

از دیروز بعد از سینی که انجام دادم ناگهان اخلاقم گند شده نیاز به تنهایی داشتم اما هیچ خلوتی پیدا نکردم 

مادرم نگرانم هست 

مدام می آمد و حالم رو می پرسید اما خلقی برای جواب دادن بهش نداشتم 

همش خودم رو قایم می کردم رفتم تو اتاق خودم رو با گوشی مشغول کردم تا باهاش مواجه نشم و با رفتارم اذیتش نکنم بهانه می گیرم 

نمی تونم خودم رو کنترل کنم 

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻

صبح خواستم برم امام زاده اونجا یه گوشه بشینم حساب گریه کنم و دلم رو خالی کنم اما نشد مامانم رفت خوابید گفت نمی ام پسرم هم اذیت کرد دیگه نتونستم برم 

این رو هم بگم که درقبال مادرم احساس مسولیت می کنم مریضه و ناچاره از من و بچه هام مراقبت کنه 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میتونی ی یه روزی یا دو سه روز برو ی جایی استراحت کن مغزت اروم شه برگرد

نمی دون فردا قرار شده برم خونه خودم سه ساعت فاصله هست اما نمی دونم چقدر موثر باشه 

خیییلی بداخلاق شدم نمی تونم خودم رو کنترل کنم فقط دهنم رو بستم و قایم می شم تا کمتر با آدم های اطرافم روبرو بشم

نمی دون فردا قرار شده برم خونه خودم سه ساعت فاصله هست اما نمی دونم چقدر موثر باشه  خیییلی بداخ ...

برو خونه خودت یکم استراحت کن بخواب کارایی ک فکر میکنی خوبت میکنه رو انجام بده بعد بیا پیش مامانت و ی هدیه بخر از دلش درار

کاربری دست دو نفره         https://harfeto.timefriend.net/16692765572801 حرفی اگه هست..؟
برو خونه خودت یکم استراحت کن بخواب کارایی ک فکر میکنی خوبت میکنه رو انجام بده بعد بیا پیش مامانت و ی ...

از من که دلگیر نیست چون من رو می بینه تو خودم هستم و باهاش صحبت نمی کنم ناراحته و غصه می خوره البته یکی دوبار به جونش غر زدم  اما خودش می گه حالت خوب نیست مریضی درواقع کارم رو توجیه می کنه اما خوب می دونم حتی مریض هم باشم بازم کارم اشتباهه می خوام فقط پیشش نباشم تا کمتر برنجونمش 

پریروز حال روحیم خوب بود گفت خوابم نمی بره بردم تو اتاق خواباندمش با دستای کم جونم ماساژ دادم بنده خدا زود خوابش برد.

اما الان وقتی می بینمش انگار دشمنم رو دیدم 

برو خونه خودت یکم استراحت کن بخواب کارایی ک فکر میکنی خوبت میکنه رو انجام بده بعد بیا پیش مامانت و ی ...

همین کار رو می کنم 

از من که دلگیر نیست چون من رو می بینه تو خودم هستم و باهاش صحبت نمی کنم ناراحته و غصه می خوره البته ...

الان حساس شدی یکم ک دور باشی خودت آرامش میگیری بعد رفتارتم بهتر میشه

کاربری دست دو نفره         https://harfeto.timefriend.net/16692765572801 حرفی اگه هست..؟