مگه چند سالمع باور میکنید یه دختر ۱۹ ساله از ۶ سالگی بخاطر قد چپ میرم راست میرم یکی میگه کوتوله یکی میگه نیم وجبی وای چقد کوچیکی اخه چرا انقد کوچیکی همه فک و فامیل میگن پسر عمو دختر عمو دایی خاله همه ... خواهرم تا بحثمون میشه سریع میگه کوتوله خستم کردم باورتون میشه همه سالایی که همسنای من کیف کردن من کاری باهام کردن که از خودم خجالت میکشم برم جایی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چنده قدت؟ وزنت چقدره؟ اولا که ۱۹ سالگی هنوز قدت امکان بلندتر شدن داره. دوما آدما به جز قد هزار جور ویژگی دیگه دارن. چرا به همه و از جمله خودت اجازه میدی دست رو نقطه ضعفت بذارن؟!! ویژگیهای دیگه خودتو تقویت کن که برای همه اول اونا به چشم بیان. اگه یه دختری کار خوب داشته باشه، هنر داشته باشه، خوش برخورد و خوش صحبت باشه، اخلاقش خوب باشه دیگران غلط میکنن به قدش گیر بدن.
متاسفم برات که اگه دیگران شعور نداشتن تو هم صبر کردی تا همه این سالها این بشه کابوست. آخه ۱۵۵ کوتاهه؟ داماد دایی من با اینکه آقاست انقدره، شاید اوایل که اومد تو فامیل بعضیا بهش تیکه انداختن ولی آنچنان شخصیتی داره که الان هیچکس اصلا قد کوتاهشو نمی بینه. سعی کن خودتو تغییر بدی. این دنیا جای آدمای ضعیف نیست.