یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین رمان های مجازی اغلب درباره عشق و عاشقی یه دختر و یه پسر ان که پسره هیچی کم نداره و دختره هم یا یتیمه و ... بیشتر اوقاتم هیچکاره است من از دوسال پیش شروع به رمان خوندن کردم هر خواستگاری داشتم الکی میپروندم فکر میکردم همه مثل همون دخترو پسر تو رمانان ولی زندگی واقعی کلی فرق میکنه بارمان خلاصه بگم برات دیدمو به کل نابود کرد و حتی خودارضایی میکنم حالا اینا مهم نیس از معدل بیست رسیدم به 16.49که دوباره سعی کردم امسال خودمو جمع کنم رسیدم به 19.70ولی بالاخره خیلیییییی بار منفی روی من گذاشت فعلا در حال ترکم ....
تجربی هستی؟ ماشالله بزنم به تخته واقعا کام بک فوق العاده ای داشتی 😃🫣 چطوری تونستی اینجوری ...
اول از همه تایم رمان خوندنمو کم کردم و یه چند ماهی حتی گذاشتمش کنار بعد رفتم سراغ درس های دهم پیش نیاز های یازدهمو خوندم یازدهم رو هم قوی خوندم خداروشکر الان پایه ام در حد تشریحی خوبه فقط باید تست بزنم