2777
2789
عنوان

دستگاه یو‌ وی بخرم ؟

4110 بازدید | 37 پست

تو خونه ناخنامو ژلیش کنم ؟؟ خودم میتونم یا نه فقط ناخن کار ؟

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ناخن کارم خواستی بیا توصلخ بدم کاری نداره

عزیزم چطوره ممنون میشم توضیح بدی؟ ب نظرت کار خوبیه خریدنش؟؟چون بچه دارم نمیتونم ۲۰ روز یه بار برم ترمیم و ... 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
عزیزم چطوره ممنون میشم توضیح بدی؟ ب نظرت کار خوبیه خریدنش؟؟چون بچه دارم نمیتونم ۲۰ روز یه بار برم تر ...

خوبه باید لاک ژل بخری و تاپ شاین و سوهان دستی چون سوهان برقی هزینه بالا داره قشنگ ناخون هاتو فرم میدی با استیون ناخن تمیز می‌کنی بعد بیس کات میزنی چسب بین ناخن و لاکه بعدشم لاک میزاری تو یو وی و بعدشم تاپ ولی ب نظرم ی سوهان برقی معمولی بگیر قیمتی ندارع برای از بین بردن لاک با سوهان دستی نمیشه

خوبه باید لاک ژل بخری و تاپ شاین و سوهان دستی چون سوهان برقی هزینه بالا داره قشنگ ناخون هاتو فرم مید ...

چسب حتما باید بزنم ؟؟چون فقط لاک ژل می‌خوام بزنم نه کاشت 

اون چسب بین ناخن و لاکه اگه نزنی لاک بلند میشه از رو ناخن

آها ممنون که وقت گذاشتی عزیزم لطف کردی  🌹🌹💐💐