2777
2789
عنوان

اونایی که موهاشون کوتاهه بیان

314 بازدید | 14 پست

من چند ماهه کوتاه کردم موهام تا زیر آرنج بود

حوصله رسیدگی نداشتم دوبار پسرونه خییییلی کوتاه زدم

حالا که بچم بزرگتر شده وقتم آزاده میخوام دوباره بذارم موهام بلند بشه

ولی الان تو یه وضعیت بلاتکلیفیه نه دیگه کوتاه و خوش فرمه نه اون قد بلند که بشه بستشون یا کلیپسی چیزی زد

شما موهای کوتاهتون چیکار میکنین که خوشگل بشه😅ا

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞

منننننم 

الان باز برار

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

دقیقا خود منی.الان رفتم مصری زدم که یدست بلند بشه و خیلی زشته و فقط با سشوار قابل تحمل‌تر میشه.از حموم که میای بلافاصله سشوار با برس 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منننننم  الان باز برار

پشتش خیلی بد شده

موهامم فره الان پشتش تمام پیچ خورده

کوتاهم هست نمیشه اتو کرد حداقل

نهایت کاری که میکنم شونه میکنم و دوتاگیره میزنم جلو موهام

دیگه خسته شدم از این مدلی

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
پشتش خیلی بد شده موهامم فره الان پشتش تمام پیچ خورده کوتاهم هست نمیشه اتو کرد حداقل نهایت کاری که ...

عزیزم پاپیون کن 

یا گوجه ای قدی😂م

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

دقیقا منم تو وضع تو ام راسش حوصلم نمیکشه تحمل کنم تا بلند شه میخام باز کوتاه کنم

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
پشتش خیلی بد شده موهامم فره الان پشتش تمام پیچ خورده کوتاهم هست نمیشه اتو کرد حداقل نهایت کاری که ...

کراتین کن باز بزار

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

منم قبل عید موهامویه زنه زد زهرمارش بشه انشالله پولی که کرفت گند زد قشنگ تو موهام اون هیچ بعد اون موهام هیچی رشد نداسته و ریزش شدید داره نمیدونم چکار کنم بدم مرتبش کنن دوباره کوتاه شه یا یه صدسالی وایسم یه ذره رشد کنه

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....
وایییی منم 😂😂😂 تازه من موهام فره !

موهای منم متاسفانه 😂

حالا من تصمیم داشتم برم موهای بلندمو کوتاه کنم .ولی بااین نظرات پشیمون شدم .سالها قبل کوتاه کردم واقعا وقتی دور گردن رو می‌گرفت عصبی میشدم.

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
عزیزم پاپیون کن  یا گوجه ای قدی😂م

نمیشه خیییلی کوتاهه هنوز

از مدل دراومده ولی‌ قابل جم کردنم نیست

دقیقا منم تو وضع تو ام راسش حوصلم نمیکشه تحمل کنم تا بلند شه میخام باز کوتاه کنم

منم هی وسوسه میشم دوباره کوتاه کنم

ولی دلمم واسه موهام تنگ شده

منم قبل عید موهامویه زنه زد زهرمارش بشه انشالله پولی که کرفت گند زد قشنگ تو موهام اون هیچ بعد اون مو ...

برو یه آرایشگاه دیگه دوباره یکم کوتاه مرتب کنه برات

حتما دستش خوب نبوده

حالا من تصمیم داشتم برم موهای بلندمو کوتاه کنم .ولی بااین نظرات پشیمون شدم .سالها قبل کوتاه کردم واق ...

دقیقا اینکه تو این گرما میریزه رو گردن خوده خوده مرگه😬