2777
2789
عنوان

کسایی ک شوهرشون خردادیه بیان ،یه راز

1043 بازدید | 114 پست

سلام خانما.

لطفا از خصوصیات شوهرتون بگید

تاحالا شده سر یه موضوع قهرکنن و یه مدت پیداشون نشه

رفتید دنبالشون یا صبرکردید تا برگردن، یا ..... لطفا اگر مورد مشابهی دارید توضیح بدید

عشق من خردادیه

و الن دوروزع قهرکرده و ن زنگی و ن پیامی و.....هیچی

لطفا بگید باید چجور برخورد کنم

یه صلوات برام میفرستی؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من خردادیه فوقالعاده مغرور و جدیه قهراشم وحشتناک بوده یه ماهم قهر بودیم سر چیزی که خودش مقصره

خب توی این مدت هیچ حرفی نزد؟

ربطی به ماه تولد نداره شوهرم خردادیه ولی اصلا قهر و اینا نمیکنه هر وقت هم من قهر میکنم اون پیش قدم م ...

داره عزیزم منم عشقم قبلا اینجور بود بعد یکسال ریخته بهم اوضاعش و متاسفانه یکم عجیب شده

خودم خردادم 

ببین متولدین خرداد و ابان سخترین هستن 

شوهرمم ابانی هست 

ما کنار اومدیم😆😂😂😂 

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !
نه هیچ حرفی باهم نزدیم با خانوادش باهمیم حرف زدنش با اوناهم خییییلی کم بود در حد دو کلمه

بنظرت باید صبرکنم تا خودش برگرده؟