2777
2789
عنوان

مادر یک دختر بودن چه حسی داره

126 بازدید | 7 پست

چند روز دیگه قراره مادر یه دختر بشم اونایی که دختر دارن بگن چه حسی داره واقعا؟

و  اینکه چه چیزی مهمه که بدونم چه چیزی هایی بهش یاد بدم به عنوان یه دختر و کلا مادر یه دختر باید چه‌کار هایی بکنه که دخترش آینده خوبی داشته باشه؟🙏

بهش قوی بودن. روی پای خودش بودن وابسته نبودن مهارت نه گفتن و توانایی نه شنیدن رو یاد بده و اینکه ...

آفرین دقیقا من خودم خیلی از این نظر شکست خوردم توی زندگیم ممنون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به سلامتی قدمش مبارکه خیلی خوبه دختر دلسوز مادر هست بزرگ بشه همدل ومونست میشه دخترتو قوی وبا اعتماد ...

آره خودمم خیلی خوشحالم از الان دارم برای آیندش نقشه میکشم و ذوق دارم

من خودم ۱۶ روزه شدم مامان یه دختر عاشقشم خیلی حس قشنگیه 

می خوام بشم مامانی که خودم نداشتم مامانی که رفیق دخترشه کسی که نمی خواد خانم بزرگ کنه بجاش یه دختر شر و شیطون که دنبال شیطنتشه نه خانم بودن و بزرگ بودن باشه

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅
من خودم ۱۶ روزه شدم مامان یه دختر عاشقشم خیلی حس قشنگیه  می خوام بشم مامانی که خودم نداشتم مام ...

قدمش مبارک باشه خانمی بله توی جامعه ما از دختر ها فقط انتظار خانم بودن دارن میخوان از بچگی بهشون یاد بدن که خانم خانه داری خوبی باشن نه انسان مفید و خوشحال توی جامعه اصلا برای همین تاپیک زدم تا نظرات رو بدونم که چیکار کنم دختر آدم خوشحال و مفیدی باشه

قدمش مبارک باشه خانمی بله توی جامعه ما از دختر ها فقط انتظار خانم بودن دارن میخوان از بچگی بهشون یاد ...

دقیقا 

من خودم مامانم نذاشت بچگی کنم همش کلاس های مختلف از ساز و ورزش و همه کلاسی فرستادم وقت بازی دیگه نداشتم چقدر عروسک و اسباب بازی جدید و شیک که دوستام ارزوشون داشتن ولی من باهاشون بازی نکردم هیچوقت چون یا کلاس بودم یا تمرین میکردم یا....😔

ولی من دخترم فقط باید دخترونگی و بازی و عشق و حال کنه

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅