2777
2789

بچه ها من قبلا یکبار ازدواج کردم همسر سابقم مشکل اعصاب شدید داشت خودمو بزور از اون زندگی کشیدم بیرون 

الان شرایط زندگیم خوبه با پسرم زندگی میکنم پدرم همه جوره هوامو داره نذاشته به چیزی فک کنم 

الان یه شرایطی پیش اومده با یه آقایی که دوسال ازم بزرگتره به اصرار ایشون صحبت میکنم (شناخت ازدواج ) 

اقای خوبیه نسبت به سنش خیلی با فهم و درکه 

ایشون ازدواج نکرده قبلا ولی رابطه عمیق داشته هفت سال که به قول خودش کم از ازدواج نداره 

خصوصیات منفیش و میگم بگید خوبه یا نه 

قلیون زیاد میکشه که معمولا واسه قرار های کاری میره قهوه خونه با همکاراش ولی به من قول داده نکشه فقط وقتایی که میره باغ بکشه 

دومی اینکه اگه ناراحت بشه اصلا حرف نمیزنه یجورایی لوس طور باید بری سمتش تا به خودش بیاد و برطرف بشه نمیدونم پا کجا این اخلاقش ادامه داره ولی اصلااهل بی احترامی و توهین نیست اینجوری که خودش میگه 

سومی اینکه خیلی حامی خانوادشه با اینکه بچه اخره ولی همه روی ایشون حساب میکنن (مالی )

چهارم اینکه خانوادش هنوز نمیدونن شرایطمنو 

مورد دوم واسم یکم تزسناک تره هنوز نمیدونم چجوری میشه !!! 

حالا بیایید نظراتتون و بدین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر منم خوب نیست این اقا اعتیادش به قلیونه و زیر قولش به احتمال زیاد زده میشه

بعدا همه چیو در اختیار خانوادش قرار میده

و ادمایی که میریزن توی خودشون در دراز مدت ادمو اذیت میکنن و مثل بمب ساعتی هستن هر لحظه ممکنه منفجر شن

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

قلیون خیلیا میکشن دیگ نمیشه کاریش کرد خودت بااین قضیه کنار اومدی؟ اگه کنار اومدی اون افاهم زیر قولش نزنه خوبه، بعدی اینکه خیلییییی سخته باید انقدررررر از خودگذشته باشی که همیشه تو بری جلو بعد از دعواهاتون باید این صبرو تحمل و داشته باشی ولی بستگی داره اگه تو پیشقدم شدی برای اشتی یاناز کشی نباید کشش بده مثل دخترا اگه کشش داد که دیگه واویلاس تحملش وحشتناکه اگه فکرمیکنی میتونی بسم الله ، امتحانش کن یا تحقیق کن ببین خودشو لوس میکنه؟ یا فقط جلو نمیاد چون بعضیا غرور یا سلطه گریشون بیشتره نمیتونن بیان جلو دیگه کاریشم نمیشه کرد

اینکه حامیه خانوادشه خوبه نشون میده خانواده براش مهمه پس دراینده حامیه شماهم میشه 

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

من اینارو ازحرفات فهمیدم امیدوارم به دردت بخوره ناموسا بخون این همه نوشتم گنا دارم

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

من اینارو ازحرفات فهمیدم امیدوارم به دردت بخوره ناموسا بخون این همه نوشتم گنا دارم

سلام عشقممرسی که برام وقت گذاشتی
یعنی عشق کردم
قلیون ومطمعنم نمیزنه زیرش
اخلاقش غرورش کمه ناراحتت نمیکنه ولی اگه من ناراحاش کنم بایدبرم سمتش خیلی خوشش میاد و کم کم خوب میشه
حالا بازم قراره بیشتر بشناسمش

سلام عشقممرسی که برام وقت گذاشتی یعنی عشق کردم قلیون ومطمعنم نمیزنه زیرش اخلاقش غرورش کمه ناراحتت ...

سلام خواهش میکنم عزیزم🌹خب خداروشکر گلم ایشالا که خوب بشناسیش واگه قسمت همین، به راحتی باهم ازدواج کنیدو خوشبخت بشین گلم خب دیگه خوبه تفکرش منطقیه که میگه وقتی ناراحتش کردی خودت بری جلو البته به شرطی که موقع ناراحتی اشتباه نکنه که کی مقصره 😂 اگه بااین موضاعا که گفتی کنار اومدی که خوبه دیگه خوشبخت بشی

والا همه گفتن بده پشیمونم کردن 

ممم نمیدونم خوبه یانه باعقل خودم اون چیزی رو که میدونستم گفتم اگه خیلی دودلی مشاور برو عزیزم