2777
2789
عنوان

جالب ترین دغدغه ای ک شنیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 28 پست
من یکیو میشناسم همه دغدغه شده داستان های دینی این که پسرا ادم و حوا سر دختر دعوا کردن یا نه اون یه ...

حتما خیلی تو  این قصایا فرو رفته

یه معلم داشتم میگفت زیاد تو عمق این چیزا فرو نرو چون تهش ب هیچ نتیجه ای نمیرسی هی سوال جدید پیش میاد 

اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری🌱گاهی ب جای تجربه کردن بهترع از تجربه دیگران استفاده کنی  

یکیو میشناسم ساعت ها میشینه به حرف یه نفر فکر میکنه و توذهنش همش با طرف مشاجره میکنه 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما خیلی تو  این قصایا فرو رفته یه معلم داشتم میگفت زیاد تو عمق این چیزا فرو نرو چون تهش ب هی ...

به یه چیزایی فکر میکنه که بیا و ببین حتی به حضرت موسی و عیسی هم فکر میکنه این بنده خدا ۲۰ سالش هم هست بچه نیست بگیم از سر بچگیه

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
یکیو میشناسم ساعت ها میشینه به حرف یه نفر فکر میکنه و توذهنش همش با طرف مشاجره میکنه 

چ سخت😑

اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری🌱گاهی ب جای تجربه کردن بهترع از تجربه دیگران استفاده کنی  
به یه چیزایی فکر میکنه که بیا و ببین حتی به حضرت موسی و عیسی هم فکر میکنه این بنده خدا ۲۰ سالش هم هس ...

ای بابا

گیر کردن بین نوشابه مشکی یا نارنجی🤐

دغدعه جاریم خدا نکنه شوهرش یه بستنی یه نوشابه واسه جمع ما بخرع قیامت میکنه مورد داشتیم قهر کرد رفت زیر پتو بعد ک فعمید شوهرش نخریده پاشد😑

دغدعه جاریم خدا نکنه شوهرش یه بستنی یه نوشابه واسه جمع ما بخرع قیامت میکنه مورد داشتیم قهر کرد رفت ز ...

جررررررر 😂😂😂

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

چ سخت😑

حس نمیکنی طرف عقب موندس؟

این منم

مشکلش اینه هیچوقت جواب آماده نداره همون لحظه جواب طرف رو بده میاد خونه بعد چن ساعت تازه به ذهنش میرسه چی باید میگفته