2777
2789
عنوان

برگه هدایت تحصیلی

171 بازدید | 16 پست

وایی سلام برگه هدایت تحصیلیمون  اومده توروخدااا‌ دعا کنید چیزی که دوست داشتمو‌ آورده باشمممم😭😭خواهش میکنممم یه آیت الکرسی یا پنج تا صلوات برام بفرستین

هشتاد و چند میلیون گروگان:)...

حتی اگه چیزی ک میخوای تو هدایت تحصیلی نیوردی اگه معدلت ب اون رشته میخوره میتونی انتخابش کنی

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میخوای بیاری تجربی؟ معدلت چند بود

برا من سایت باز نمیشه نگاه کنم :/ استرس هم ندارم اصن😂

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
چی میخوای بیاری تجربی؟ معدلت چند بود برا من سایت باز نمیشه نگاه کنم :/ استرس هم ندارم اصن😂

دقیقا دختر خالم هم عین خیالش نیس

خالم ولی از استرس کم مونده خودشو بکشه

دور از جون

اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم :) 🥺🥺
دقیقا دختر خالم هم عین خیالش نیس خالم ولی از استرس کم مونده خودشو بکشه دور از جون

نه من کلا استرس ندارم احتمال ۹۰ درصد میدم که تجربی و آوردم دیگه استرس واس چی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍