2777
2789
عنوان

سفر به مشهد با قطار

1127 بازدید | 26 پست

دوستان کسی میدونه سفر به مشهد با قطار غذا میده یا نه هر چی از تور زیارتی میپرسم هر دفعه یه چیز میگه کسی می دونه؟

حساب من از مردم این شهر جداست امید من به خدا بعد خدا هم بخداست❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با فدک برو همه چیز میدن غذا دسر 

ما امسال با فدک برگشتیم خیلی خوب بود رفتنی ی قطار دیگه بود ولی به اندازه فدک سرویس دهیش خوب نبود. اسمش بن ریل بود

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
خوب قطارهای دیکه بلیطش 200/300 تومنه فدک 700/800  قطار غذا دارع ولی پولشو میگیره

منم با بن ریل رفت رو بودم غذاش به خوبی فدک نبود . ملحفه ها دستشویی همه چیز فدک عالی بود 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘