2777
2789

باردار هستید؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نیستم

اکر باردار نیستید فکر نکنم مشکلی باشه مگر اینکه جواب ازمایشات با دارو باشه یعنی الان دارید دارو میخورید.انذازه نرمالشو جلوی عدد زده از چند تا چند میتونه باشه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
اکر باردار نیستید فکر نکنم مشکلی باشه مگر اینکه جواب ازمایشات با دارو باشه یعنی الان دارید دارو میخو ...

هیچ دارویی مصرف نمیکنم توجواب ازمایش نوشته باید۳هفته دیگه تکراربشه ازمایش

هیچ دارویی مصرف نمیکنم توجواب ازمایش نوشته باید۳هفته دیگه تکراربشه ازمایش

عکس قسمت ازمایشتو بذار.anti tpo هم جزش بوده؟