2777
2789
عنوان

سامانه مودیان کسی دوره شو دیده ؟

491 بازدید | 8 پست

سلام دوستان کسی هست دوره سامانه مودیان و دیده باشه بنظرتون کارآمده ؟ من کار با شرکت واسط و بلدم یا مثلا شناسه عمومی ولی بقیشو نه . مدام حس میکنم عقب افتادم

دورشو هنوز خیلی از شهرا ندارن اگه شما دارین حتما برو ببین

من تهرانم اینجا قانونش هست ولی مثلا فکرمیکردم مثل مالیات حقوق یا فصلی یا اظهارنامه عادی آسون باشه اونارو از تو اینترنت همه رو یاد گرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام استارتر میتونم باهات درباره رشته حسابداری حرف بزنم؟ نیاز‌دارم به راهنماییت و دختر هم هستم

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎
سلام عزیزم بله

من دختر هستم و سال یازدهم حسابداری ام ، هنرستان فنی و حرفه ایی هم هستم و حسابداری خیلی رشته خوبیه و همیشه براش کار هست ولی زندگیم داره نابود میشه و اعصابم خورده چرا نرفتم تجربی ببین پشیموم نیستم ولی یه حسرت بزرگی شد برام ‌. میرم مطب دکتر ، میرم بیمارستان عاشقشم . ی بار مامانم مریض بود بعد رفتم بیمارستان مامانما ول کردم رفتم همه جای بیمارستان را دیدم ، عشق میکنم وقتی لباس سفید میپوشم ، عاشق جراح قلب بودم ولی خب دیگه سرنوشت اینطوری رقم خورد ، تجربی ج اورده بودم تو هدایت تحصیلیم اونم بخاطر ریاضی مزخرفم بود ک پایین شدم وگرنه علومم خوب بود و گفتن که الف و ب باید ثبت نام بشن بعد اگه جا بود نوبت شما میشه ک دیگه از بس متقاضیان دبیرستان زیاد بود برای من جا نشد و اینکه گفتن باید بری غیر انتفاعی ک هزینه اش را متاسفانه نداشتیم و این شد یه حسرت پزشکی و داغ اش ب دلم موند

اما خب پزشکی من واقعا عاشقش بودم و بازی های بچگیم همیشه دکتر بازی بود حتی اسباب بازیم هم لوازم پزشکی بود و هنوزم دارمش و هرشب گریه میکنم باهاشون . ولی نمره ریاضیم باعث شد زندگیم تغییر کنه

الان انقدر اعصابم خورده بخاطر این قضیه و هر شب به خودم فحش میدم و خودما خورد میکنم ، میتونی یکم باهام همدردی بکنی؟ الان شما رشته ات حسابداری بود واقعا راضی بودی ، انقدر خسته شدیم ک میخوام فرار کنم خیلی فشار رومه

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎
من دختر هستم و سال یازدهم حسابداری ام ، هنرستان فنی و حرفه ایی هم هستم و حسابداری خیلی رشته خوبیه و ...

ببین رشته پزشکی خوبه ولی تا به درامد برسی باید خیلی درس بخونی خیلی ... بعدم شما که یکم ضعیف بوده پایه ت بنظر پزشکی برات راحت نبوده قبولی .. اینو من نسبت به تجربه خودم بهت میگم حسابداری خوب و پر درامده اگه خیلی زرنگ باشی دقتت بالا باشه میتونی درحد یه پزشک توماه درآمد داشته باشی من خودم راضیم درامدم خوبه شاید از بچه های پیراپزشکی بالاتر بگیرم . منم اوایل خیلی دلم به حسابداری نبود دوست داشتم برم عکاسی و گرافیک ولی اومدم حسابداری و راضیم کاملا

ببین رشته پزشکی خوبه ولی تا به درامد برسی باید خیلی درس بخونی خیلی ... بعدم شما که یکم ضعیف بوده پای ...

ممنونم از‌ راهنمایی هات ، خیلی لطف کردی♥️🌹