2777
2789

من دوست داشتم برم ولی خب منصرفم کردن 

گفتن اگر بخوای بری خونه رو بببینی فقط مرد باشه ایران امینت نداره 

حالا راست و دروغشو خدا داند 

ولی حتمااا تحقیق کن که چه چیزایی میخواد چیکار باید بکنی 

اگرم دوسش داری به حرف هیچکس گوش نکن هدفتو برو جلو  ♥

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
من دوست داشتم برم ولی خب منصرفم کردن  گفتن اگر بخوای بری خونه رو بببینی فقط مرد باشه ایران امی ...

خیلی دوس دارم این رشته رو و تقریبا کسی ازش چیزی نمیدونه زیاد میترسم برم ببینم اون چیزایی ک تو گوگل نوشته و من فکرشو میکردم فرق کنه و هنرستان واسم حوصله سر بر باشه 

سلامتی سِه کَس🤘🏻خودمو خودتو هیچکس🥂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دوس دارم این رشته رو و تقریبا کسی ازش چیزی نمیدونه زیاد میترسم برم ببینم اون چیزایی ک تو گوگل ن ...

برای هنرستان میتونم کمکت کنم چون خودم طراحی دوخت خوندم 

ببین اگر علاقه داری واقعا نه فک نکنم حوصلت سر بره چون اگر تو هنرستانتون طراحی دوخت باشه هر سال ران وی میرن با لباساشون گرافیک عکسا رو میزاره روی دیوار خودتون قطعا پروژه هاتونو میزنین رنگارنگه خیلی 😂

حجم درسا نسبت به رشته های دیگه یکم اسون تره ولی خب اگر مدیر و..  درست حسابی باشن برای ما که بدبختمون کردن

درباره رشتت حتما تحقیق کن درباره هنرستانت حتماااا تحقیق کن ببین معلماش خوبن اوکین 

مطمئن باش حوصلت سر نمیره 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
برای هنرستان میتونم کمکت کنم چون خودم طراحی دوخت خوندم  ببین اگر علاقه داری واقعا نه فک نکنم ح ...

وای اینجور که خوبه پس😂

حله پس دمت گرم 

سلامتی سِه کَس🤘🏻خودمو خودتو هیچکس🥂
وای اینجور که خوبه پس😂 حله پس دمت گرم 

اره خوش میگذره 😂

امیدوارم کلی موفق باشی ♥♥♥