2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تشکر عزیزم چند سالته  من ۴۲ سالمه ، گفتم ivf کنم، اطلاعات ندارم  مراحلش چه جوریه، خونه م ...

مراکز خوب آی وی اف تهران یکی رویان یکی ابن سینا

شما باید بیاید تهران و برید این مراکز و تشکیل پرونده بدید.دیگه بقیه مراحل رو خودشون طی میکنن و بهتون میگن چیکار باید کنید.

البته رویان تو بعضی شهرها هم شعبه داره میتونی گوگل جستجو کنی.

اول یه سری آزمایشا مینویسن برای هردو بعد تشخیص میدن که باید چیکار کنید‌.خیییییلیا از شهرهای دیگه میان

تشکر عزیزم چند سالته  من ۴۲ سالمه ، گفتم ivf کنم، اطلاعات ندارم  مراحلش چه جوریه، خونه م ...

برای آی وی اف هم یه سری دارو و آمپول برای شما تجویز میکنن که تخمکاتون بالغ شن و رشد کنن بعد چند مرحله میرید سونو و اگه دکتر تشخیص داد که تخمکا خوبن و محیط رحم مناسب میرید برای عمل تخمک کشی که با بیهوشی مختصر و کوتاه انجام میشه بعد همسرتون هم نمونه اسپرم میدن و تخمک های شمارو با اسپرم همسرتون لقاح میدن و جنین تشکیل شده رو طبق نظر دکتر اگه محیط رحم مناسب بود انتقال میدن و بعدش یه سری دارو و آمپول داره تا حدود ۱۷روز بعد آزمایش بارداری میدید.ان شاءالله که نتیجه بگیری زود