2777
2789

من شوهرم بیمار مادر زادی داره که از من پنهون کردن و ما ازدواج کردیم شوهرم داره نابینا میشه من ۵ ساله که همه کار براش کردم هر کاری که فکر بکنید و فقط برا ی حقوق کارمندی که از باباش میگیره دو نفر ادم دوییدیم چاره ای نداشتیم چون نمیتدنست کار کنه باید کمکش میکردم به خاطر اینکه دوسش داشتم به خاطر زندگیم خانواده شوهرم خیلی وضعشون خوبه برا همه بچه هاشون هستند ولی جوی با شوهرم رفتار میکنند که شوهر م میگه منو از جوی اب پیدا کردن اصلا هیچ گونه همدردی هم نمیکنن ولی داعمم یا فضولی میکنن یا حسودی مثلا برا بچن ی شکلات میگیرم خودشون میکش چرا چیزی خریدی خلاصه شوهرم بعد این چند سال بهم گفت واقعا از روی تو خجالت میکشم خانوادم خیلی بین منو برادرام فرق میزارن تو چ گناهی کردی زن من شدی میخوام بهشون بگم که زنم دیگع کمکم نمیکنه خسته شده از این وضعیت طبقه بالاشون میشینم قبلش زنگ زدم بهش ی چیزی بگم که گوشیش قطع نشده بود و من تمام حرفای مادر شوهرمم شنیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میگفت

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی

وقتی شوهرم گفت نمیتونه دیگه پا به پای من بیاد بابا من بچه شمام چرا اصلا براتون مهم نیست زندگیم داره میپاشه کلی حرف بد زد و کلی از من بد گفت اخرش گفت ای کاش تو شکم مادرش میمرد که باهم ازدواج نمیکردید (به صورتی عجیبی با من بده )و کلی حرف بد  و اخر دست که وظیفشه اینجوری حرف میزنی پرروش میکنی بزن تو سرش تا کاراتو بکنه مردم شوهراشون میمیرم و یا معتاد میشن زنتم همین فکرو بکنه