2777
2789
عنوان

خیاطی یا ارایشگری؟

1347 بازدید | 80 پست

خانوما کد‌وم بهتره؟

میخام کلاس‌ثبت نام کنم بینشون‌موندم

حرف علاقم ک خب به جفتشون یه اندازس

از طرفیم ادم استرسی هستم لرزش دست و.موندم‌کد‌وم بهتره

الهی! یک نفسِ عمیق از سرِ آسودگی لطفا.

صدرصد آرایشگری 

خیاطی واقعا زحمتش خیلی زیاده

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم مثل شما بودم هر دو شو انتخاب کردم

سال ۸۶ مدرک آرایشگری مو گرفتم

۲ سال پیش گریم‌ کودک

سال قبل مژه

همون سال ۸۶ خیاطی هم رفتم اما تمومش نکردم از این هفته باز دارم میرم که تکمیل کنم

اما خیاطی رو هیچ وقت برای کار کردن در نظر نگرفتم چون حوصله سر و کله زدن با مشتری ندارم 

اسی چن سالته من ۳۳ سالمه منم میخوام برم کلاس 

ولی استعداد خیاطی زیاد دارم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
میخام درآمد ببینم کدوم بهتره. بخاطر استرس میترسم از ارایشگری🥲

درآمدم آرایشگری واقعا زیاد تره دیگه خیاطی خیلی زمان می‌بره تا ب درآمد برسی

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی