2821
2789
عنوان

بابام گریه کرد...💔

962 بازدید | 25 پست

باعمم دعوام شده سر اینکه پشت بابام و ما حرف زده بهش زنگ زدم با احترام گفتم  این همه بهت خوبی کردیم سر یه مشکلی که تقصیر خودتونه پشت بابام حرف زدی اونم هرچی از دهنش در اومد گف قطع کردم بابام بهم گف چرا بهش گفتی کشش ندین ولش کن منم گفتم نمیخوام غلط میکنه حرف میزنه کم اذیتمون کرده از بچگی کم بهش خوبی کردیم 

بماند که یه خوبیایی بهش کردم که بچه به مادرش نمیکنه تا این حد که زیرشو عوض کردم موقع مریضیش 

دیگه بابام عصبی شد به مامانم گف ول کن دیگه تو مادر اینی باید عقلت بکشه کشش ندی با مامانم درگیر شدن منم عصبی شدم گفتم توهم طرفدار خواهرتو میکنی خواهرت خرابه هرچی از دهنم در اومد گفتم دیگه باهاش حرف نزدیم تا امروز اومد گفت من از تو توقع ندارم این کارارو بکنی خواهر من دیوانه بی عقله ولی تو چی زد زیر گریه من اعصابم نمی‌کشه انقد درگیر کارم توروخدا این کارارو نکنین بابام هیچوقت گریه نمیکنه دومین بار تو زندگیم اشکشو دیدم یه بار موقع مادربزرگم فوت شد یه بارم الان💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نباید دخالت میکردی 

اونا خواهر و برادرن خودشون با هم کنار میان

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
الهی بمیرم برا باباها  نکنین اینکارو باهاشون

بخدا تقصیر ما نیست تقصیر اون بی معرفته ما یه کارایی براش کردیم بابام زندگیشو درست کرده هرچی داره از بابای منه بعد میره حرف میزنه پشتش 

تو دخالت نکن خواهر برادر هستن باز دلشون برا هم پر میکشه فقط سر سنگین باید میبودی با عمت

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
نباید دخالت میکردی  اونا خواهر و برادرن خودشون با هم کنار میان

جایی دخالت نمیکنن که بین خودشون دوتا بمونه دعواشون نه که زنگ بزنه همه رو پر کنه به همه بگه داداشم باهام چیکا کرده پشت سر ما حرف بزنه 

مامان من همیشه میگه هر قدر بزرگ بشین دعواهای پدر و مادرتون با خواهر برادرا و اطرافیانشون ب شما مربوط نمیشه و نمیزاره دخالت کنیم

یبار سر یه مسئله ک با زن عموم دعوا داشتن دخالت کردم گفت بار اول و آخرت باشه

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

تو دخالت نکن خواهر برادر هستن باز دلشون برا هم پر میکشه فقط سر سنگین باید میبودی با عمت

نه دیگه تموم شد خدا هم از اون بالا بیاد پایین نمیخوام ببینمش چه برسه سرسنگین باشم اون با ما دعوا داشت یک هفته قبلش از همه جا بی‌خبر زنگ زدم حرف بزنم باهاش دیدم طلبکاره بعدم شروع کرد به بد گفتن از بابام که بابات اخلاقش بده فلانه

بخدا تقصیر ما نیست تقصیر اون بی معرفته ما یه کارایی براش کردیم بابام زندگیشو درست کرده هرچی داره از ...

میدونم عزیزم 

کاری با عمت ندارم ولی قدر باباهارو بدونین 

الهی ک سایش همیشه بالا سرت باشه

.adversity makes you stronger

مامان من همیشه میگه هر قدر بزرگ بشین دعواهای پدر و مادرتون با خواهر برادرا و اطرافیانشون ب شما مربوط ...

مامان بابای من زبون ندارن حرف بزنن وقتی میشینه بد بابامو به خودم میگه

میشنوم رفته پشت سرمون هرچی از دهنش در اومده گفته چیکار کنم؟ 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز