2777
2789
سللام دوست جونا لطفا کسانی که شیرینی آرد نخود چی رو استادانه درست می کنند یه راهنمایی هم به من ناشی بکنند باشد که امسال ما نیز هنری از خود بنمایانیم
لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیرینی نخودچی منظورته؟ 500گرم آرد نخودچی 300گرم پودر قند 300گرم روغن نباتی باهم مخلوط کن بش پودر هل بزن یک یا دو قاشق چایخوری (بستگی به سلیقه ت داره) بعد خمیرو باز کن قالب بزن رو هر کدوم از شیرینی ها یه خلال پسته بزار و بعد بچینشون رو کاغذ روغنی
با درد صبر کن که دوا میفرستمت
بزار 10-15 دقیقه تو فر با درجه 185.وقتی از فر درومد قشنگ بزار 20دقیقه تو جای خنک بمونن بعد از سینی برشون دار،اگه گرم باشن بخوای برداری له میشن
با درد صبر کن که دوا میفرستمت
عزیزم تو کانال آشپزیم هست اینم دستورش: طرز تهیه #شیرینی_نخودچی #شیرینی_نوروزی @ashpaziyeaasan من خودم عاشق شیرینی نخودچی هستم،اون حالت پودر شدنش توی دهنم رو خیلی دوست دارم،یکی از شیرینی های معروف عید نوروز هم هست.معمولا تو اکثر رسپی های این شیرینی، خمیر استراحت می خواد و این برای من که کمی عجولم یکم سخته اما جوینده یابندس، در دستور خانم طوروسیان برخلاف سایر دستورها،خمیر نیازی به استراحت نداره(هووووراااااااا) @ashpaziyeaasan مواد لازم : آرد نخودچی مرغوب 500 گرم آرد گندم 3 قاشق غذاخوری پودرقند 175 گرم روغن جامدآب کرده 175 گرم هل ساییده شده یک قاشق چای خوری و یا وانیل یک سوم قاشق چای خوری @ashpaziyeaasan طرز تهیه : اول از همه از آرد نخودچی ۳ قاشق غذاخوری کم کنید و سه قاشق غذاخوری آرد سفید(آرد قنادی) رو بهش اضافه کنید و با هم الکشون کنید که مخلوط بشن.پودر قند رو به آردها اضافه کنید و همینطور پودر هل رو هم اضافه کنید،روغن آب کرده(خنک شده باشه)رو به مخلوط آردی اضافه کنید.خمیرحاصل رو ورز بدین تا به هم بچسبه و منسجم بشه @ashpaziyeaasan این خمیر استراحت نمی خواد.خمیر رو روی میز آشپزخونتون به قطر یک سانتیمتربا وردنه یا با دست باز کنید با قالب های کوچیک خمیر رو قالب بزنید . اگه قالب ندارید می تونید خمیر رو کف دستتون گلوله کنید.روی سینی کاغذ روغنی بذارید .برای انتقال دادن به سینی می تونید شیرینی رو خیلی آروم با قالب بلند کرده و روی سینی گذاشته و با نوک انگشت شیرینی رو به سطح سینی هدایت کنید.روی هر کدام از شیرینیها یک خلال پسته یا مقداری پودر پسته بریزید.سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار بدید.اگه از مایکروفر استفاده می کنید سینی رو روی سه پایه کوتاه قرار دهید . سپس ۱۵-۱۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار بدید. برای اینکه بفهمیم شیرینی ها آماده هست یا نه . بایستی ته شیرینی ها یه کوچولو تغییر رنگ بده و طلایی تر بشه . شیرینی ها نباید زیاد رنگشون عوض بشه .پس اگه لازم بود زمان رو کم و زیاد کنید . بعد از در آوردن شیرینی ها از فر اجازه بدید کاملا خنک بشن. بهتره با سینی فر شیرینی ها رو در یخچال قرار بدید و بعد از حدود یکی دو ساعت که کامل سرد شد از یخچال دربیارید(چون اگر وقتی داغه به شیرینی ها دست بزنید یا از سینی خارجشون کنید هم جای انگشت روشون می مونه و هم ممکنه خرد و پودر بشه)نکته ی دیگه اینکه از هر قالب ظریفی می شه استفاده کرد،حتی بعضی قالب های فشاری، فقط حواستون باشه خیلی گوشه نداشته باشن، چون این شیرینی بسیار ظریفه و سریع پودر می شه نوش جان کنید. @ashpaziyeaasan
راز موفقیت این است : هدفی را بی وقفه دنبال کنید .