2777
2789

کسی میدونه اسم این دختره که لباس زرد پوشیده تو موزیک ویدیو (دونه دونه) منصور چیه؟

بد جور کراشم روش😁  

https://drive.google.com/file/d/16pmmmFoKdUqH3Tot53sNge4gvy1Nxszb/view?usp=sharing  

عکس بارگذاری نمیشد گذاشتم تو گوگل درایو  

دختره تو مایه های آیلین تو سریال ترکی روزی روزگاری  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای چکار اول صبحی

من چند وقته میخواستم اینجا این تاپیک رو بزارم و ببینم کسی میشناسه این دختره رو یا نه ولی خب نمیدونم چرا همه ش انجمن خطا میداد. امروز گفتم صبح زود پیام بزارم شاید ترافیک سایت کمه تاپیک ایجاد بشه که اوکی هم شد!

من از چهره تو مایه های این خانوم و ایلین تو سریال روزی روزگاری ترکی خوشم میاد. دنبال اینجور چهره ها ...

زیاده از این چهره ها منم یکیو میشناسم میخوای آیدیشو بهت بدم فقط میدونم اتاق عمل میخونه

🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫
من از چهره تو مایه های این خانوم و ایلین تو سریال روزی روزگاری ترکی خوشم میاد. دنبال اینجور چهره ها ...

کدوم شهری

🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫