2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید لطفااا😥

198 بازدید | 20 پست

بچه ها تاحالا شده مثلا حس کنید ی ضربان تو گوشتون میزنه یا ی صدای خشخش یا وزوز تو گوشتون حس کنین من اینطورب شدم خیلی وقت هم هست ی ساله حدودا ولی الان  تو نت زدم میگن تومور یا سرطان گوش هست الان استرس گرفتم من🥺😭

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کله ات بخاره تو گوگل میزنه سرطان اهمیت نده

اره بخدا

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!
منم همینطورم 😐

جدی چطوری برا تو یکم بگوو ازش

یه گوز بلند بدی بنویسی دلیل گوز بلند تو گوگل مینویسه سرطان گوز  .بیخیال بابا منم اینجوریم انگار ...

واقعااا توامم.خوبه پس از نگرانیم کم شد داشتم میمردم گفتم سرطان گوش رو کجا  دلللم بزارم

راه میرم : گوگل سرطان داری

علت تومور 

سکته ناگهانی😅🤣

ولی هممون نیاز به یکی داریم وقتی که ناراحت و غم زده‌ایم بهمون بگه : شکستی؟ حالت بده ؟ بیا میکنم دلتو باند پیچی من❤️‍🩹:)
برا من بعد فوت شوهرم اینجوری شد صدددتا دکتر رفتم گفت عصبیه

آها خدا رحمتشون کنه.

شمام ضربان قلبتون انگار تو گوشتون بود؟ خیلی بده اثن درمان نداره انگار

راه میرم : گوگل سرطان داری علت تومور  سکته ناگهانی😅🤣

😂😂😂😂بخدا ک همینه

آها خدا رحمتشون کنه. شمام ضربان قلبتون انگار تو گوشتون بود؟ خیلی بده اثن درمان نداره انگار

صدای قلب تو گوشو بیخیال حس میکنم بعضی وقتا قلبم تو دهنم میزنه صداش تو دهنمم اکو میشه نمیدونم چرا

خدا♥️
آها خدا رحمتشون کنه. شمام ضربان قلبتون انگار تو گوشتون بود؟ خیلی بده اثن درمان نداره انگار

خدا جمیع رفتگانتون رو بیامرزه اره وقتی میذارم رو بالش سرمو قشنگ میشنوم ضربان قلبمو و وزوز زنگ زدن ک نگم برات