2777
2789
عنوان

کمکککککک

120 بازدید | 13 پست

خانما داشتم باهمزن برقیم کارمیکردم با دور تند بود مواد کیک ریختم داخلش فک میکنم ارد ک زدم سفت شد یهو ایستاد دیگ کارنکرد بو سوختگی گرفته چکارکنم تجربش داشتین یان امانت بود دستم میگم شایدمثل جارو برقی ک خاموش میشه باز روشن بشه ولی دوساعته گزشته روشن نمیشه نکنه سوخته

با دور تند نباید ارد رو همزد ، ارد رو هم باید کم کم اضافه کرد ، هیچوقت وسیله امانت نگیرید یکبار هزینه کنید که اینطور نشه چون واقعا ادم حس بدی پیدا میکنه وسیله دیگری توی دستش خراب بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوخته عزیزم 

اگه بوی سوختگی میده و تو فشار گذا‌شتی 

حتما سوخته 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

سلام

ببخشید زیر یه تاپیک خوندم ک شما آزمون سردفتری قبول شدید امکانش هست یه مشورت  کوچولو ب من بدید؟

مصاحبه سخت بود؟

واینکه غیر از داشتن لیسانس حقوق شرايط خاص دیگه هم لازم داره؟

الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️
عزیزم من ازمون سردفتری شرکت نکردم وکالت شرکت کردم

موفق باشیددددد،ازمون کانون؟خیلی زیاد خوندید تا قبول شدید؟ مثلا چند ماه و با چه کیفیتی؟

موفق باشیددددد،ازمون کانون؟خیلی زیاد خوندید تا قبول شدید؟ مثلا چند ماه و با چه کیفیتی؟

یک سال و نیم روزی سیزدع ساعت مرور مطالب کلید موفقیتتون هست باساعات کم شروع کنید ب تدریج بالابببرید ساعت و کیفیت رو اون زمان هم طرح تسعیل نبودالان هست ووکارشما ب سختی کار ما نیست موفق باشید 

یک سال و نیم روزی سیزدع ساعت مرور مطالب کلید موفقیتتون هست باساعات کم شروع کنید ب تدریج بالابببرید س ...

مچکرممممممم🥰😍😍😍