2777
2789

سلام خانومای گل 

♦️♦️♦️♦️اولش یه خواهش مهم دارم لطفا هرکس این تاپیک من به دردش خورد خواهش میکنم عاجزانه خواهش میکنم برای شفای دخترم فاطمه خیلییی دعا کنن😭♦️♦️♦️♦️♦️♦️

من یه مطلبی رو یجایی خوندم وخواستم به خانومای گل که در انتظار فرزند هستن اطلاع بدم و قصدم فقط خیره 

توکل بخدا ان شاءالله همتون بچه های صالح و سالم بزودی زود بغلتون بگیرید و برای منم دعا کنید 

💔💔💔

ابجی جان عکس باز نمیشه میشه با لینک بفرستی

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم در مورد اعمال اول محرم برای بچه دار شدنه؟ منم یه جا خوندمش 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
دوستان عکس باز میشه؟

نه

فقط لینک

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

وای بلد نیستم اخه عزیزم 

برای اپلود

https://uupload.ir/

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

وای بلد نیستم اخه عزیزم 

خب نمیشه متنشو بگی بهمون

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......

ان شاالله دخترت هر مشکلی داره

بزودی زود خوب شه

و مطمئنم میشه😍

برای آبی شدنش باید چیکار کرد 

روی صفحه که داری تایپ میکنی 

همینجا که این نوشته ها هست

انگشت نگه دار سه ثانیه

بعد نوشته الصاق

اون بزن ابی میشه