2777
2789
کسی نیست جواب بده؟

من شعبه تهرانپارس رفتم عید انجام دادم پیش مهتاب ای بد نیس ولی مث نمونه کارایی ام که توو اینستا میزارنم نیست اگه شعبه تهرانپارس رفتی کار الناز فرهمند بهتره

💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شعبه تهرانپارس رفتم عید انجام دادم پیش مهتاب ای بد نیس ولی مث نمونه کارایی ام که توو اینستا میزار ...

الان شعبه اپال هست تو سعادت آباد والا موندم بزنم یا نزنم شما چقد دادی؟ راضی هستی؟

الان شعبه اپال هست تو سعادت آباد والا موندم بزنم یا نزنم شما چقد دادی؟ راضی هستی؟

۲م اول و ۵۰۰ ترمیم اول و ۵۰۰ ترمیم دوم من ابرو داشتم فقط خیلی بور بود خواستم داخل ابرومو پر کنه....اس بد نیس راحت شدم از مداد کشیدن

الناز فرهمند فکر کنم ۴م میگیره

💕
سمیرا حمزه ای نمیشناسی؟

نه ولی تجربه شخصی خودمه ابرو کاشت نکنید .. همون خط ریز تو ایرو در میارن اونو برید اون قشنگمیشه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

دوتا از خواهر شوعر های من پارسال انجام دادن خودش که خیلی قیمتش بالاس و مستر هاش انجام میدن تو قیمت های مختلف جفتشون خییییلی ام راضی نیستن و خودشون میگن شاید تو تخفیف رفتن خیلی خوب کار نکردن کارشون مثل عکسهایی که اینستا میذارن نیست 

حالا من فردا میخوام برم جای دیگه وقت گرفتم خدا کنه راضی باشم 

چیشد انجام دادی راضی بودی عزیزم؟

بله انجام دادم روز اول یکم راضی نبودم از حالتش اما امروز روز سومه درسته پررنگ تر شده ولی میبینم واقعا فقط تو ابروی خودم کار کرده و مدل ابروی خودمه نه پهن تر نه باریکتر و خط هاشم خوبه کم و زیاد نیست حالا باید دوهفته بگذره ببینم چطوری میشه یه ماه بعدم باید برم ترمیم گفت بعد ترمیم تازه مدل اصلیش معلوم میشه 

راستی من بن مژه هم زدم گفتم برام یکم ضخیم تر بزنه خیلی عالی شده