2777
2789
عنوان

خدایا باردار نباااااااااشم

| مشاهده متن کامل بحث + 9736 بازدید | 235 پست
این تاپیکارو میبینم دلم یجوری میشه من ۸ساله ازدواج کردم و بچه دار نشدم... اینکه میبینم دوروبرم به خ ...

تو این دنیا همه جور آدمی هست 

بعضی آدمها قدر چیزایی که دارن نمیدونن 

ناشکری نمیکنم و از خداوند برای شما میخوام که ی نی نی سالم و صالح بده

الحمدلله رب العالمین ...
ان شا الله باردار باشی 😁😁😁😁من که عاشق بچم 

خیلی این حرفتون بده 

من بر عکس شما اصلا دوست ندارم آرزو میکنم هر کی نمی‌خواد ناخواسته نشه براش و هر کس میخواد بیاره دلیل نداره همه بچه بخوان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی این حرفتون بده  من بر عکس شما اصلا دوست ندارم آرزو میکنم هر کی نمی‌خواد ناخواسته نشه براش ...

من با ایشون شوخی کردم چون از دوستان قدیمی سایت هستن  فکر نمیکنم لزومی به توضیح به شما باشه ایشون اگه ناراحت میشدن خودشون میگفتن

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

دماوند جان من الان تاپیکتونو دیدم، امیدوارم اگه نی نی بود به سلامتی و قدم خیر به دنیا بیاد ،منم باردارم از ته دلم میخوام خدا هیچ کس رو که منتظر داشتن بچه هست نا امید نکنه و بزودی انتظارش به پایان برسه کسی هم که دیگه بچه نمیخواد بهش ناخواسته نده ،داشتن بچه و  تعدادش قانون نیست هر کس خودش تصمیم‌میگیره من خودم به شدت با سومی مخالف بودم تا یکی دوسال قبل کابوسم بود بارداری دوباره اما الان سومی رو خودم خواستم و به لطف خدا باردارم

دماوند جان من الان تاپیکتونو دیدم، امیدوارم اگه نی نی بود به سلامتی و قدم خیر به دنیا بیاد ،منم بارد ...

خداوند نگهدار خودت و بچه هات بااشه 

ممنون از لطف شما

الحمدلله رب العالمین ...