2777
2789
عنوان

تباه ترین پیشنهادی که بهتون شده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 43 پست

دوران مجردیم یه پسری بود که واقعا عاشقم بود،اسمشو بذاریم مجنون😏

از بچگی دنبالم بود، اما من اصلا بهش پا نمیدادم

با یه پسری دوست شدم، وقتی اون آقای مجنون فهمید خیلی سعی کرد رابطمونو خراب کنه اما نتونست،

مجنون انقدر جلز ولز میکرد که باهاش باشم، در نهایت یه روز زنگ زد بهم گفت هم با من دوست باش هم با اون

کثیف ترین پیشنهادی بود که شنیدم

و قشنگ قهوه ایش کردم

۱۴ ساله گذشته و هنوز از یادآوردیش چندشم میشه

اضافه کنم که ۱۲ ساله متاهلم و اون احمق مجرده

چون از بستگان دورمون هست شنیدم گفته فقط سارا رو دوست داشتم، بعد از سارا دور عشق و ازدواجو خط کشیدم😏

شدی قلب و تن و روحم💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیشنهاد شوهر خالم زمانی که دختر دبیرستانی بودم شبها هر وقت مهمون خونمون بودن در اطاق قفل میکردم و ...

مریض بوده حیوون صفت آینده تورو خراب کرد بهتر نیس با مشاور حرف بزنی تا آرامش بگیری چون واقعا سخته 

انسان گاه از خشم خویش آسیبی میبیند که هیچ دشمنی قادر به وارد آوردن آن نیست کوروش بزرگ
دوران مجردیم یه پسری بود که واقعا عاشقم بود،اسمشو بذاریم مجنون😏 از بچگی دنبالم بود، اما من اصلا به ...

عجب دوستت داشته عشق واقعی بوده بیشور خجالتم نمی‌کشه میگه 😂😂

انسان گاه از خشم خویش آسیبی میبیند که هیچ دشمنی قادر به وارد آوردن آن نیست کوروش بزرگ
یکی گفت. فلان دعانویس کارش حرف نداره. پول زیاد میگیره ولی جواب صد درصد میده منم خر شدم ۴تومن دادم. & ...

منم گیرشون افتادم بدتر اختلاف افتاد کاشکی منم بلاک میکرد دعوا و درگیری انداخت 

آدمه یه جوری بود اخلاق رفتارش 🤣🤣 ببین طرف آشنا بود بچه همکار پدرم بود یعنی واقعا خاک بر سرش 

بهترین واکنش این بود میخندیدی بهش میگفتی همش همینقدر خیلی کوچولو هه بیماری خاصی داری.؟

بعد کلا طرف تا آخر عمر دستشویی هم نمی‌رفت که چشمش نیفته 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
بیا دیگه قول بدیم. طرف اینا نریم🥲

توبه گرگ مرگه خیلی سخته قول بدم آدم نمیشم 💋😂😂

قبول کردی الان به فنا رفتی ؟

بعله متاسفانه 😮‍💨🤣

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد