2777
2789

در همه حال میتونی باشی عزیزم 

خب بالاخره هورمونها تغییر میکنن

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم

بله طبیعیه ، خودت و نی نی رو اذیت نکن فکر هیچی نباش هر آنکس که دندان دهد نان دهد ، بسپر به خدا همه چیز خودش درست میکنه سعی کن از لحظاتت استفاده کنی و شاکر باشی 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله طبیعیه ، خودت و نی نی رو اذیت نکن فکر هیچی نباش هر آنکس که دندان دهد نان دهد ، بسپر به خدا همه چ ...

از لحاظ روحی داغونم نمیدونم باید چیکار کنم هیچ چیزی آرومم نمیکنه دوست ندارم با کسی حرف بزنم فقط دلم میخواد تو سکوت ساعتها به یه چیزی خیره بشم 

از لحاظ روحی داغونم نمیدونم باید چیکار کنم هیچ چیزی آرومم نمیکنه دوست ندارم با کسی حرف بزنم فقط دلم ...

برای چی ناراحتی؟ 

من درک میکنم خودم همه رو پشت سر گذاشتم ،قرآن بخون هم برای بچت خوبه هم آرامش خودت ، صلواتم بفرست .

من میدونم آخرش لذت بخشه حالا اول راهی ماه های آخر هم سخته باید خودت قوی کنی دختر

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
دعا کن از سرم بیفته واقعا دارم اذیت میشم

طبیعیه عزیزم نگران نباش

خودتو مشغول کن با اینترنت و کتاب و مهمونی رفتن و کارای خونه و…. حل میشه ایشالله🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
برای چی ناراحتی؟  من درک میکنم خودم همه رو پشت سر گذاشتم ،قرآن بخون هم برای بچت خوبه هم آرامش ...

از اول بارداریم هرروز ۱جز قرآن میخونم 

نمیدونم چرا بی قرارم شاید از تنهایی باشه برام لطفا دعا کن واقعا محتاج دعام

از اول بارداریم هرروز ۱جز قرآن میخونم  نمیدونم چرا بی قرارم شاید از تنهایی باشه برام لطفا دعا ...

ببین تنهاییتم پر میشه با نی نی کوچولوت ، منم مادرم به رحمت خدا رفته دوست زیادی ندارم و بیشتر خونه هستم ، بچه که بیاد بعد ۲ ماه که هم خودت خوب میشی هم بچت بزرگتر میشه چنان لذت ببری که همه سختی ها رو بشوره ببره ، 

الهی شکر که بارداری داری مادر میشی خدا کمکت میکنه  من اصلا بچه داری بلد نبودم الان الحمدلله بقیه رو هم راهنمایی میکنم چی کار کنن برای نی نی هاشون .