2777
2789
عنوان

اونایی که ماشین ثبت نام کردن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 36 پست
عزیزم پیشنهاد دوستیمو قبول کن چنتا سوال دارم

عزیزم انگار سایت خرابه پیام ها واسم نمیاد یا بیا داخل یکی از تاپیکا باهمین جابپرس

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم با ساتنا  سیصد میلیون در روز میشه جا بجا کرد

من کاری به انتقال پول از بانک ندارم دارم درمورد پرداخت پول اینترنتی واسه ماشین میگم که کافی‌نت نمیتونه کلاه بذاره سرت وگرنه با همراه بانک میشه پونصدملیون درروز جابه جا کرد

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
نمیشه عزیزم وقتی رمز پویا واست میاد زیرش اسم شرکت  رو با مبلغ نوشته مثلا ایران‌خودرو یا هرچی بع ...

آره همین پیام فقط اومد برداشتی زده بالاش زده بود سایپا دیگه هیچی نیومد

آره همین پیام فقط اومد برداشتی زده بالاش زده بود سایپا دیگه هیچی نیومد

خب خیالت راحت درسته 

من از ایران‌خودرو ماشین گرفتم همون لحظه که پولو واریز میکنی واست پیام میاد که پرداخت با موفقیت انجام شد گلا ایران‌خودرو خیلی بهتر عمل میکنه تا سایپا حتی تحویل ماشین اش هم به موقع یا زودتر آزموده همیشه

خاستم ببینم شما که ماشین گرفتین کی رفتین نمایندگی 

بعد از پرداخت نصف اول پول رفتیم واسه امضای قرارداد واسه تحویل ماشین هم نتونستیم بریم وکالت دادیم پدرشوهرم رفت ورفت

خب خیالت راحت درسته  من از ایران‌خودرو ماشین گرفتم همون لحظه که پولو واریز میکنی واست پیام میا ...

خب الان میخام چک کنم یه چنتا کد میخاد من اینارو اصلا ندارم ینی چجوریه

بعد از پرداخت نصف اول پول رفتیم واسه امضای قرارداد واسه تحویل ماشین هم نتونستیم بریم وکالت دادیم پدر ...

خب من همین امضای قرارداد که شما میگین نرفتم کی باید میرفتم ؟؟

خب الان میخام چک کنم یه چنتا کد میخاد من اینارو اصلا ندارم ینی چجوریه

سایپا رو نمیدونم چجوریه اما ایران‌خودرو شماره قرارداد باید وارد میکردی داخل پیام‌هایی که واست اومده نگاه کن ببین شماره قرار داد واست اومده یانه بعدم فردا نگ بزن نمایندگیت

خب من همین امضای قرارداد که شما میگین نرفتم کی باید میرفتم ؟؟

عزیزم پیام میدن اگه قرار باشه بری هروقت پیام دادن میری بعدم خیلی چیز مهمی نیست که داری حرص میخوری

سایپا رو نمیدونم چجوریه اما ایران‌خودرو شماره قرارداد باید وارد میکردی داخل پیام‌هایی که واست اومده ...

ینی شماره قرارداد نمایندگی بتون داده یا کافینت