2777
2789
عنوان

کمر درد

1040 بازدید | 4 پست

سلام ب دوستای .ل نینی سایتی.امروز ۴ روزه تو خونه افتادم نمیتونم تکون بخورم حتی تا دسشوی ب زور میرم سمت پپ کمرم ی دفعه گرفت ب طوری ک گره میکنم و جیغ میزنم.ب قدری ک نمیتونم برم سوار ماشین بشم تا دکتر  برم درمانی میدونید بهن بگید.از اون طرع هم پریود شدم از درد اون هم دارم میگیرم.بیچاره شوهرن هم تازه پاشو از گچ در اورده پرستاریمو میکنه😭😭

سال 14403هم داره میگذره و من مادر نشدم ۱۳ ساله ک چشم انتظار معجزم هستم ولی بازم نا امید نمیشم چون خدامو دارم مطمعنم ی روزی فرشتشو بهم هدیه میده و بغلش میگیرم و بعد از خدا امام رضام رو دارم یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو و دوستام ک در انتظار مادر شدن هستن چشم انتظار نذار.  دوستای خوبم برای دل شکستم دعا کنید و ی صلوات مهمونم کنید  عزیز مامان هیچ وقت نا امید نمیشم و منتظر میشم تو وجودم شکل بگیری منتظر اون روز هستم

سلام، ببخشید من اتفاقی تاپیک شمارو دیدم

منم پونزده روز دقیقاً تو خونه افتادم و حتی از رو تخت نمیتونستم پاشم! روزای اول بود خواستم بهش غلبه کنم بیرون رفتم یکی دوتا کارمو انجام دادم و با توجه به شش سال پیش که همین مدلی گرفته بود خواستم آمپول روباکسین روغنی بگیرم که رفتم داروخانه نداد، بعد درد تا روز دوازدهم سیزدهم که خییییلی شدید شد نتونستم بشینم حتی تو دستشویی چه فرنگی چه ایرانی و پخش شده بود اطراف لگنم اول رفتم اورولوژی سونو گرفتم از چندجا دیدم سالمه اومدم خونه دیگه نتونستم برم دکتر ارتوپد و درست روز پونزدهم به دوستم گفتم چند داروخانه رو گشت تا از یکی بدون نسخه روباکسین رو گرفتو زدم که شبش با یه پیاده روی کوچیک فرداش همه چیز از بین رفت! پیشنهاد میکنم اگر بدنتون قویه روباکسین بگیرید بزنید یکی اینور یکی اونور یا اگه میترسید نسخه ای که پزشک عمومی همون روز به من داد قرص متوکاربامول و سلوکسیب ۲۰۰ رو حداقل بگیرید، سلوکسیب رو ۱۲ ساعت یکبار و متوکاربامول رو هشت ساعت یکبار مصزف کنید، البته یه امپول کوچیک هم داده بود که اسمشو نمیدونم خواستید نسخمو میبینم خدمتتون میگم، این احتمال قوی عضله ای عصبی هست که یا باد خوردید عرق داشتید اینطور شدید یا مثل من عصبی

آنانکه خوبند همیشه سبزند و آنانکه بزرگی و محبت در قلبشان جاریست همیشه به یاد می مانند ...
سلام، ببخشید من اتفاقی تاپیک شمارو دیدم منم پونزده روز دقیقاً تو خونه افتادم و حتی از رو تخت نمیتون ...

هنه این امپولا رو دن و قرصا رو خوردم اصا اثر نداره فک کنم همون اعصابه ان مدت خیلی فشار عصبی روم بود ک تحمل کردم

سال 14403هم داره میگذره و من مادر نشدم ۱۳ ساله ک چشم انتظار معجزم هستم ولی بازم نا امید نمیشم چون خدامو دارم مطمعنم ی روزی فرشتشو بهم هدیه میده و بغلش میگیرم و بعد از خدا امام رضام رو دارم یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو و دوستام ک در انتظار مادر شدن هستن چشم انتظار نذار.  دوستای خوبم برای دل شکستم دعا کنید و ی صلوات مهمونم کنید  عزیز مامان هیچ وقت نا امید نمیشم و منتظر میشم تو وجودم شکل بگیری منتظر اون روز هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنه این امپولا رو دن و قرصا رو خوردم اصا اثر نداره فک کنم همون اعصابه ان مدت خیلی فشار عصبی روم بود ...

امیدوارم زودتر خوب بشید ولی اخه خب اتفاقا عصبی باشه و اسپاسم مربوط به اعصاب باشه باید با آمپول روباکسین (متوکاربامول) درجا ول کنه که😟 من هربار اسپاسم عصبی داشتم روباکسین معجزه کرده

آنانکه خوبند همیشه سبزند و آنانکه بزرگی و محبت در قلبشان جاریست همیشه به یاد می مانند ...

به نظرم بدون نظر پزشک دارو نخور
فقط بعد هر وعده غذایی یه ناپروکسن بخور چون این دارو بدون نسخه پزشک هم میتونی استفاده کنی
برای کمر درد هم برو سایت یا اینستاگرام دکتر شمسا ازش سوال کن چیکار کنی بهت رایگان جواب میده

من از برنامه طبیب باهاش اشنا شدم خیلی دکتر مهربون و ارومی هست و مثل بعضی دکترا به همه نمگیه باید عمل کنی 

اینم لینک سایتش https://dralishamsa.com/

شاید برات مفید باشه

اسم دقیقش هم اینه

دکتر سید علی شمسا جراح ومتخصص مغز و اعصاب دیسک و ستوان فقرات