2777
2789
عنوان

نسخه داروخانه کسی میتونه بخونه

116 بازدید | 25 پست

سلام خوبین یه نسخه دارم دسترسی ب داروخانه ندارم کی میتونه برام بخونه لطفا خودتون یا اطرافیانتون

https://s8.uupload.ir/files/img-20230716-wa0000_4cig.jpg

خدایاهمه عشقارو بهم برسون  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صاحب نسخه مو کاشته؟ پماد و آنتی بیوتیک نوشته تقویتی به شکل قرص و امپول برای مو نوشته  مسکن ب ...

بله همسرم مو کاشته

اللهی فدات بشم میشه دونه دونه از بالا بگی چیا هستن لطفا ازت خواهش میکنم 

۱سرم na cl 

۲ویال سفازولین 

۳سفالکسین 

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

یکیشم کپسول زینک پلاسه

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

قرص پرفکتیل هم ک ریز مغذی برا موعه

پیش متخصص پوست و مو کاشت کردن یا پیش مراکز دیگه؟ و چقد طول کشید پروسه کاشت؟

تو کیلینیک مهرزاد کاشت 

جمعه ۷صب یه ازمایش داد 

یاعت ۱۰شروع ب کاشت کردن تا ساعت ۸شب 

ناهار هم بهشون اونجا دادن 

آمپول بپانتین هم برای تقویت موهاست 

گفته عضلانی بزنه

سرم و امپول آنتی بیوتیک که داخلش ریخته میشه

قرص پرفکتیل تقویت مو که گفته از هفته آینده بخوره

قرص زینک برای تقویت مو

امپول  بیوتین بپانتین برای تقویت مو که ۶ تا نوشته 

قرص استامینوفن و دیکلوفناک برای درد

کپسول سفالکسین که آنتی بیوتیکه

قرص سیتریزین