2777
2789
عنوان

روابط مثل .🔥. میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 42 پست
فقط قسمت اول رو هم نظر نیستم باهات !  این که یک دختر به هر دلیلی از یک پسر خوشش اومده !&nbs ...

اره دقیقا همینه 

باید شناخت کافی داشته باشی هم از خودت و هم جنس مخالف و مهم تر از همه بتونی احساساتت رو کنترل کنی 

که حقیقتا اینا کار سختیه 

هم اطلاعات کامل و درست میخواد و هم اینکه بتونی تو موقعیت درست اجراشون کنی

اره دقیقا همینه  باید شناخت کافی داشته باشی هم از خودت و هم جنس مخالف و مهم تر از همه بتونی اح ...

دقیقا همینطوره اگر همه اینا رو رعایت می‌تونه کنه 

این کار رو انجام بده 

اگر نمیتونه مطمئن باید باشه که ضربه میخوره 

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ تاپیک قشنگی🍀 امضاتوخوندم بایدبگم کاربری قبلیت بخاطرلینک چالش ناشناست ترکیدچون برای آقایون ممنوع ...

خواهش میکنم ! 

چند ماهی بود ناشناس بود 🤣

اگر این بود دلیل تعلیقم میتونستم امضام رو پاک کنند 

حیف اون همه تاپیکم

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
خواهش میکنم !  چند ماهی بود ناشناس بود 🤣 اگر این بود دلیل تعلیقم میتونستم امضام رو پاک کنند& ...

حتمن نی نی یارتازع دیده گزارشت زدن ب هرحال نبایدزیادب 

اینجادل بس😝

« تنهایي بزرگِت میکنه!‌ »
حتمن نی نی یارتازع دیده گزارشت زدن ب هرحال نبایدزیادب  اینجادل بس😝

اینجا ؟ 

به این دنیا هم نباید دل بست. نی نی سایت که چیزی نی 🤣

اینجا تعلیق میشی با اون یکی شماره میای

این دنیا رو یک بار ازش تعلیق بشی دیگه راه بازگشت نیست 🤣

اینجا ؟  به این دنیا هم نباید دل بست. نی نی سایت که چیزی نی 🤣 اینجا تعلیق میشی با اون یکی شم ...

ما ک دل نبستیم والامگ چی دارع اصن تففف توش باآدماش😖

بلانسبت البتع😌

« تنهایي بزرگِت میکنه!‌ »
ما ک دل نبستیم والامگ چی دارع اصن تففف توش باآدماش😖 بلانسبت البتع😌

حالا نیاز نیست به کسی تف و .. کنیم 🤣

در کمال آرامش زندگی میکنیم و گاهی تعلیق میشیم دوباره می‌آییم 

از یه جا به بعدخسته میشیم. و دیگه نمیاییم🤣🤣

عالیه 👍

ممنون