2777
2789
عنوان

روابط مثل .🔥. میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 42 پست
تعبیر قشنگی بود 

ممنون از لطفتون 

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالی گفتی

لطف مدام و زیاد

ب اکثر ادما

ب اونا این تصور رو میده که حتما چقدددددر لایق و درجه یکن

که ما به جبرانش براشون همه کار میکنیم

طوری میشه که مارو لایق خودشونو خوبیاشون نمیبینن و پرتوقع تر میشن و در نهایت میرن ....

حداقل دو قدم واسه کسی برداشتیم

یکم صب کنین

اونم ی قدم بر داره

ادمارو پر توقع و مغروور بار نیارین

اندازه نکودار ک اندازه نکوست ...

دیگ حوصله ی اینو ندارم ک واقعا یکی ازم دور شه ، شد ک شد ، اتفاقا همه ی دوستامم از دست دادم ، بسع انق ...

قرار نیست به این فکر کنی که 

کی ناراحت میشه 

کی ناراحت نمیشه 

به این فکر کن آیا رفتارت درست بوده یا غلط بوده 

اگر رفتار غلطی انجام ندادی 

تنها موندن ، بهتر از بودن با کسایی که درک و شعور و شخصیت ندارن

و اگر دوستی میخوای داشته باشی

تنهایی دلیل خوبی نیست 

درست انتخاب کردن مهمه!

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
قرار نیست به این فکر کنی که  کی ناراحت میشه  کی ناراحت نمیشه  به این فکر کن آیا رف ...

خیلی ضربه خوردم ازشون ، حاضرم همینجوری تنها باشم تا با این ادمای دو رو:/

تهی از هر حسی:)    Alir3za#
دقیقا کاش بتونیم همین کار رو هم انجام بدیم 

کلمه,, کاش ,,

و جمله ,,کاش بتونیم ,,

فقط بهونه ای برای توجیح کردم   تلاش نکردنمون برای یاد گیریه! 

اتیش رو با چی میخوای روشن کنی ؟ 

هیزمت اگر نم داشته باشه روشن نمیشه ! 

نفت و بزنین و .. دودش اذیت میکنه الکل چطوره؟ 

چوب ریزه رو اول بسوزونی و آروم آروم روشن کنید بهتر نیست؟ مقاوم تر میشه زیرش 

کجا روشن کردنش هم مهمه جلوی باد نباشه  و ....

خلاصه رابطه ها هم یک سری چارچوب ها داره که باید یاد گرفت 

هیچ کس نمیاد بهمون بگه این درسته این غلط 

نظام آموزشی ایران داغون هست 

ولی خودمون که دیگه نباید داغون باشیم 

با کتاب خوندن و .. میتونم جنس مخالف رو بشناسیم 

رفتار شناسی بشناسیم و ............. 

عالی گفتی لطف مدام و زیاد  ب اکثر ادما ب اونا این تصور رو میده که حتما چقدددددر لایق و درجه ...

بله دقیقا همینطوره ! 

حتی اگر یکی بهمون میگه 

ممنون بابت این که فلان کار رو کردی واسم 

در جواب نباید بگیم 

کاری نکردم ک !! 

انجام وظیفه بود !!

تو رابطه عاطفی هم اگر زیادی باشیم 

زیادی میشیم

خودمون باعث میشیم یه سری چیزا بشه وظیفه !! 

خیلی ضربه خوردم ازشون ، حاضرم همینجوری تنها باشم تا با این ادمای دو رو:/

اگر یکم دیدگاه رو تغییر بدیم متوجه میشیم 

ضربه اصلی خودمون به خودمون می‌زنیم که اجازه میدیم اونا بهمون ضربه بزنند! 

با اعتماد کردن کاذب 

با ارزش  گذاشتن به آدمی که ارزشی نداشتن 

ضربه خودمون می‌زنیم که یه خودمون ارزش قائل نمیشیم از خودمون می‌زنیم 

به اونا کمک میکنیم و....

ضربه اصلی رو به خودمون می‌زنیم که حال خودمون رو خوب نمی‌کنیم ولی حال اونا رو خوب میکنیم 

اول باید خودت رو دوست داشته باشی و ارزش قائل بسی به خودت 

تا بقیه هم بهت ارزش قائل بشن !

کلمه,, کاش ,, و جمله ,,کاش بتونیم ,, فقط بهونه ای برای توجیح کردم   تلاش نکردنمون برای یاد ...

دقیقا حرفتون کاملا درسته اما گاهی اوقات قلب جلوتر از عقله ک جوری کنترل رو از دست میدی و انگار خودت نیستی حتی بخاطرش غرورتو میزاری زیر پات نمیدونم این چطور حسیه دقیقا قابل توصیف نیس اما براش اونقدر ارزش قائلی ک اون طرف نسبت ب ت اونطوری نیس 

دقیقا حرفتون کاملا درسته اما گاهی اوقات قلب جلوتر از عقله ک جوری کنترل رو از دست میدی و انگار خودت ن ...

یه جمله ی پر تکرار هست که از خیلی ها شنیدم!

+فلانی تو که میدونستی این کار اشتباهه چرا انجام دادی؟

_خواستم شرمنده دلم نشم ! 

+ الان چی شد شرمنده دلت نشدی ؟ 

_نه شرمنده دلم نشدم ،شرمنده تمام وجودم شدم! 

دقیقا زمانی که با احساسات تصمیم گرفته میشه 

بعد یه مدت آدم شرمنده تموم وجودش میشه ! 

این که کنترل تصمیم گیری میفته دست احساسات یعنی ضعف خودمون 

یه جمله ی پر تکرار هست که از خیلی ها شنیدم! +فلانی تو که میدونستی این کار اشتباهه چرا انجام دادی ...

درسته بله اما گفتن احساسات بهتر از اینه ک بعدا پشیمون بشی و بگی ک چرا ب فلانی نگفتم و سال ها این حس رو ت دلم نگه دارم و حسرتشو بخورم

درسته بله اما گفتن احساسات بهتر از اینه ک بعدا پشیمون بشی و بگی ک چرا ب فلانی نگفتم و سال ها این حس ...

بستگی به شرایط داره! 

این که یکی رو دوست داشته باشی 

باید بهش بگی 

ولی چجوری گفتن و تو چه شرایطی گفتن و بعد از گفتن چیکار کنی و ..... همه چی مهمه! 

بستگی به شرایط داره!  این که یکی رو دوست داشته باشی  باید بهش بگی  ولی چجوری گفتن ...

اتفاقا نباید بهش بگی خصوصا اگه جنس مخافه که اصلا نباید پیش قدم شب واسه ابراز احساسات 

که جز پشیمونی چیزی واسه آدم باقی نمی مونه چون آدما خصوصا مردا دنبال چیزایی هستن که به سختی به دست میارن

حتی کل دوست داشتنت رو نباید نشون بدی 

هیچوقت هیچوقت نباید این اطمینان رو بدی که تمام و کمال به اون شخص تعلق داری هیچوقت نباید صد خودتو واسه کسی بذاری که وقتی بذاره بره تو بمونی و هیچی !!

اتفاقا نباید بهش بگی خصوصا اگه جنس مخافه که اصلا نباید پیش قدم شب واسه ابراز احساسات  که جز پش ...

فقط قسمت اول رو هم نظر نیستم باهات ! 

این که یک دختر به هر دلیلی از یک پسر خوشش اومده ! 

نسبت به فرهنگی که هست و خصوصیت های پسرا و .. درسته نباید دختر پیشقدم بشه 

ولی این دختر هیچوقت نمیتونه با خودش کنار بیاد که چرا بهش نگفته و وو 

و انقد تو ذهنش فکر می‌کنه و تو ناخودآگاهش عاشق تر میشه ! 

به نظر من باید این دختر جنس پسر رو کامل بشناسه 

کتاب های متعددی وجود داره 

شناخت پیدا کنه 

بعد می‌تونه با سناریو های مختلفی با این پسر آشنا بشه و صحبت کنه و ... بره تو ناخودآگاه این پسر 

یا  حتی با جمله بندی مناسب در شرایط مناسب احساساتش رو یه طور کامل هم نه اشاره ای کنه و بگه 

و نسبت به این که پسرا به شدت دوست دارن به دست بیارن و ..

ابراز احساسات از سمت دختر 

در وهله اول  برای اون پسر به نشانه ی قدرت و به دست آوردنه و .. هستش 

ولی با رفتار های بعدی میشه اوضاع رو جمع و جور کرد و ارزش رو بر گردوند و به پسر فهموند که (, لزوما چون ابراز احساسات کردم بهت دلیل بر این نیست که مال تو ام باید کامل بشناسمت !) 

که تمام اینا مستلزم اینه که احساسات رو کنترل کنه این دختر !