2777
2789

دیروز خونه مادر شوهرم بودم با بچم. شوهرم نبود بعدش که اومدم بیرون پدر شوهرم سریع زنگ زده شوهرم گفته الان از خونمون رفتن، این کار یعنی چی؟ مگه قراره شوهر من ندونه کی میام و می میرم. شوهرم انقد به من اعتماد داره اصلا از من نمیپرسه کجا میری و میای. به نظر شما هم کارش بد بوده یا من علکی ناراحت شدم؟

الکی 😬

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو از کجا فهمیدی

شاید نگرانته یا فضول و شکاکه نمیدونم

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

خراب کرد دیگه.اولش باید میگفت یاسر یاسر مرکز

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

حالا خوبه پدرشوهرم زنگ زده احمق خواهرشوهر با من همچین کارایی میکرد

به نظرم سکوت کن چون اگه دعوا راه بندازی بیشتر بهت شک میکنن خیلی از این چیزا دیدم بی محل کردم اعتماد جلب کردم

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی