2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال دهم غیر انتفاعی بودم عالی بود بخاطر هزینش که ۱۵ تومن بود در اومدم ما تو کلاس هشت نفر بودیم خیلی‌ خوب وقت زیاد داشتیم هم تدریس میکرد هم می‌پرسید بهمون خیلی می‌رسیدن

یازدهم رفتم شاهد ۳۹ نفر بودیم افتضاح بود چون نمی‌رسید به من درس نمیخوندم

رسیدگی کم بود

خوبی که داشت حیاطش بزرگ بود دوستا زیاد

امسال دوازدهم میرم غیر انتفاعی باز

چون اونجا کلی نکات تستی هم میگفتن که به درد میخورد

Aloneaa یا کاربر الونهام  هستم کاربر نهال اگه دیدی بیا کارت دارم 😭

بذار از تجربه خودم که امسال میرم دهم بگم ....

من تا سوم دولتی خوندم اونجا شاگرد اول بودم ولی برا چهارم رفتم غیر انتفاعی ثبت نام کنم ، تابستون یه دوره کلاس گذاشتن مرور مطالب ابتدایی بود آخرشم یه امتحان برا اینکه بذارن بری یا نه ، اون مطالبی که تدریس میشد و انگار من تو عمرم ندیده و نشنیده بودم کلا درحالیکه باید خونده بودمشون ، تهش اون مدرسه ثبت نامم نکرد ( تاکید میکنم شاگرد اول بودم ) 

بعد رفتم یه غیرانتفاعی دیگه و تا ششم موندم و سطحم به طور قابل توجهی اونجا فرق کرد اصلا اونجا فهمیدم درس یعنی چیییی

الانم تیزهوشانم🙂

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
وای وای امسال هزینه ثبت نام غیر انتفاعی سر به فلک کشیده با این هزینه ها اگه میتونی همون غیر انتفاعی ...

من ورودی دوازدهمم

ازمون شهریه بیست میلیون میخواد 😕

من سال دهم غیر انتفاعی بودم عالی بود بخاطر هزینش که ۱۵ تومن بود در اومدم ما تو کلاس هشت نفر بودیم خی ...

بنظرم همون پول و بده کلاس کنکورِ حضوری خیلی بهتره مدرسه حتی تیزهوشانش درس نمیدن

بنظرم همون پول و بده کلاس کنکورِ حضوری خیلی بهتره مدرسه حتی تیزهوشانش درس نمیدن

ارومیه دبیراش خوب نیستن

کنکوری کلاس رفتم خوب نبود مثل مدرسه میگفتن

ارومیه دبیراش خوب نیستن کنکوری کلاس رفتم خوب نبود مثل مدرسه میگفتن

من تبریزم ، کلی تحقیق کردم و معلمام و انتخاب کردم ، خفن ترینن!!! اصلا قابل مقایسه با مدرسه نیست ، جالبه که ارومیه هم شهره بزرگه معلماش خوب نباشع

راستی ارومیه سهمیه منطقه دو داره درسته؟

من تبریزم ، کلی تحقیق کردم و معلمام و انتخاب کردم ، خفن ترینن!!! اصلا قابل مقایسه با مدرسه نیست ، جا ...

😕

رفتم ی موسسه هست اسمش نیمکته اینجا

واسه هر درس جلسه‌ای ۷۰۰ می‌گرفتن

ی ماه رفتم اصلا خوشم نیومد

فکرامو کردم تو خونه می‌تونستم خودم بخونم و بیشتر هم تست می‌زدم خستگی بعد کلاس هم داشتم 😕