2777
2789
پوسته ظاهری همه همینه قربونت برم .تو عمق زندگیا باید ببینی چه خبره 

عزیزم عمق زندگیشونم دارم میبینم دیگه 

وقتی میبینم انقد مصصم و پرقدرت راجع به برنامه هاشون حرف میزنن....خیلی خوشم میاد 

تیپ هم که عالی من تا الان تو خیابون به چند نفرشون گفتم واقعا تیپت عالی اندام عالی .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی از هم نسلیهام رو میبینم برای خودم تاسف میورزم انگار اصلا من از نسل نیستم⁦☹️⁩ بعضیاشون میرن سفر ...

ببین اشتباه نسل ما رو نکن 

سفر نمیشه بری نرو ولی باشگاه برو یه کاری برای آیندت بکن 

زمان طلایی تو مجردیه

من نمیدونم آدمای اطراف شما چطور بودن ولی من دید کلی دارم میگم آدمای توی اجتماع چه دوست آشنا واقعا اک ...

مگه نوجوونای نسل قبلی چجوری بود؟

این رفتارای معمول یه نوجوونه!

و علاقه به تجربه های جدید و هیجان انگیز از قدیم تو نوجوونا بوده (از جمله سیگار و اینا) و درگیر خواننده شدن هم همینطور 

و بی هدفی و پوچی توی بزرگسالا هم هست و به خاطر شرایطی هست که توش زندگی میکنیم

نمیگم همشون ولی به طور متوسط رشدشون نسبت به نوجوونی نسل قبلی کاملا مشهوده

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
ببین اشتباه نسل ما رو نکن  سفر نمیشه بری نرو ولی باشگاه برو یه کاری برای آیندت بکن  زمان ...

راستش خودمم زیاد از اینکارا خوشم نمیاد دوست دارم بشینم تو خونه مطالعه داشته باشم بخاطر اینه حس میکنم عجیب غریبم😂

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁
رسانه ها خیلی تاثیر منفی دارن میزارن من خودم ۲۲ سالمه قاطی همین بچه ها بزرگ شدم فاز همین بچه هارو دا ...

من چرا تو رسانه ها ندیدم ! شاید چون دنبالش نبودم ندیدم 

به نظر من هر چیزی که به خود فرد یا به بقیه ضرر نرسونه بد نیس ...! 

لباسه دگ سلیقه ایه خودم دختر دارم اگ دوس داشت اینجوری لباس بپوشه باهاش مخالفت نمیکنم تا تجربش کنه ...! 

این نکته مثبته این نسله  ولی نمیتونیم چشممون رو نکته های منفی این نسل ببندیم که

تو هم یه ده هشتادی حساب میشی

هی نگو این نسل

اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم :) 🥺🥺
من چرا تو رسانه ها ندیدم ! شاید چون دنبالش نبودم ندیدم  به نظر من هر چیزی که به خود فرد یا به ...

منم مامانم هیچ وقت مخالفت نکرد گذاشت من تجربه کنم خودم فهمیدم درست نیست به من آسیب می‌رسونه ولی شخصیت‌ها با هم متفاوته مثلا دوست خودم بعد ی مدت برعکس من بیشتر قاطی این ماجرا شد اصلا دیگه الان نمیدونم تو کدوم نقطه از شهر چی کار می‌کنه حالا اینجا تو سایت نمیشه قضیه خیلی شکافت:/ منم دلم میسوزه وگرنه من زندگی خودمو دارم 

مگه نوجوونای نسل قبلی چجوری بود؟ این رفتارای معمول یه نوجوونه! و علاقه به تجربه های جدید و هیجان ا ...

آخه چیزی که شما میگی رو واقعا من نمیبینم ببین من خودم دقیقا دارم با همین بچه ها زندگی میکنم هم سنیم اصلا واقعا واقعا اینطوری نیستن ..اینطوریم نیست بگم آدمای نزدیکی هستن بهم شاید غریبه سر کارم یا همسایم باشه اصلا اینقدررررر ازشون چیزای غلط دیدم که دیدگاهم کلا نابود شده:/ 

من دهه شصتی ام‌. اصلا مذهبی نیستم کلا هم بی حجابم الان 37 سالمه از 15سالگی هم دوست پسر داشتم(البته ب ...

قشنگ حرف دل منو زدی منم خودم قاطی همین نسل بزرگ شدم جسور بودنشون خوبه ولی هرچیزی ی حدی داره دیگه هیچ قید و بندی دارن