2777
2789

اتفاقا از هر لحاظ هم دخترا هم پسرا خیلی خیلی بهتر شدن و پیشرفت کردن

من که واقعا به هم نسلام و کوچیکترا افتخار میکنم

هم فکر آزادی دارن و درگیر خیلی از کلیشه ها نیستن

هم هدف دارن و براش تلاش میکنن و سعی میکنن مستقل باشن

و خیلی چیزای دیگه

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
چونکه ۶۰ درصدی هستن که واقعا دنبال هیچی نیستن خیلی همه چیز براشون پوچه منظورم بیشتر به تینیجرامون هس ...

من تو هم نسلیام که هر روز باهاشون در ارتباطم چنین چیزی ندیدم

9teen ── .✦ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم مذهبیه کاغذو پاره کرد گفت پناه برخدا 

ایول 😊

عزیز میشه همین الان چندتا دعا کنی شاید تو به درگاه خدا آبرومندتر از من هستی ، دعا کن برای مریضی که داره رنج میکشه از درد ، دعا کن برای کسی که درگیر سیگارو اعتیاد شده ،دعا کن برای فرزندی که پدر ومادر رو زجر میده دعا کن برای اونیکه اینقدر درگیر مشکلات شده که ممکنه ایمانشو از دست بده دعا کن برای خانمی که سالهاست منتظره دامنش سبز بشه و خدا بهش بچه بدهدعا کن برای مردی که شرمنده زن و بچه اشه و درگیر مشکلات اقتصادیه، دعا کن برای اونیکه دچار مشکلات کاری شده دعا کن برای دختر پسرایی که در سن ازدواج هستن ولی هنوز ازدواج نکردن اللهم عجل لولیک الفرج

سعی کن بهشون بی تفاوت و بی توجه باشی 

اینطوری راحت تر میتونی کنار بیای 

من چند روز پیش رفته بودم پاساژ کلی از دختر پسرهای دهه هشتادی جلو در پاساژ ایستاده بودن سیگار میکشیدن مواد میزدن

اولش یکم واسشون ناراحت شدم بعد گفتم ب من هیچ ربطی نداره انتخاب خودشون بوده

اتفاقا از هر لحاظ هم دخترا هم پسرا خیلی خیلی بهتر شدن و پیشرفت کردن من که واقعا به هم نسلام و کوچیک ...

من نمیدونم آدمای اطراف شما چطور بودن ولی من دید کلی دارم میگم آدمای توی اجتماع چه دوست آشنا واقعا اکثرا یا دارن گل میکشن یا بی هدفن یا تلاش نمیکنن یا دنبال سلبریتی مورد علاقشونن فقط جدی من شاید ۱۰ نفر تو اطرافم دیدم اینطوری که شما میگی باشن

سعی کن بهشون بی تفاوت و بی توجه باشی  اینطوری راحت تر میتونی کنار بیای  من چند روز پیش ر ...

اخه همین الان خیلیا میگن بچه های این مدلی دارن برای خودشون زندگی میکنم خیلی بهترن!!! به نظرم بیشتر دارن از بین میرن 

مرسی که جواب دادی  من نسل شمارو دوس دارم‌ پر انرژی و جسور هستین  فک کنم هیچ وقت افسرده ن ...

مرسی

🥰💞💞💞💞

اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم :) 🥺🥺
بدبخت و تو سری خور نیستن  پرانرژی و با انگیزه  برنامه برای پول درآوردن  من که عاشق ...

پوسته ظاهری همه همینه قربونت برم .تو عمق زندگیا باید ببینی چه خبره 

من دهه شصتی ام‌. اصلا مذهبی نیستم کلا هم بی حجابم الان 37 سالمه از 15سالگی هم دوست پسر داشتم(البته بدون رابطه). سفرای مجردی زیاد رفتم و کلا ادم بسته ای نیستم ولی این نسل دیگه بنظرم خیلی زیادی عجیب غریبن و هیچی براشون مهم نیست البته نه همشون. ولی شاید هفتاد هشتاد درصدشون تو سن نوجوونی قابل تحمل نیستن حالا نمیدونم بزرگتر بشن چی میشن ولی من به همین دلیل اصلا نمیخوام بچه بیارم چون حوصله سر و کله زدن با این نسل رو ندارم

سال ۱۴۰۲ برای هممون اتفاقات خوبی میفته💜💚
واس‌منم عجیبه و جالب  منتظرم دختر خودم‌بزرگ شه ببینم‌ چی‌میشه 😂 من دوس دارم برم ازشون بپرسم ...

رسانه ها خیلی تاثیر منفی دارن میزارن من خودم ۲۲ سالمه قاطی همین بچه ها بزرگ شدم فاز همین بچه هارو داشتم !! ببین واقعا اشتباه چون خودم تجربه کردم 

بعضی از هم نسلیهام رو میبینم برای خودم تاسف میورزم انگار اصلا من از نسل نیستم⁦☹️⁩ بعضیاشون میرن سفر با دوستاشون پارتی میرن تازه مصرف دخانیاتم دارن بعدمن مث پیرزنا تو خونم باب اسفنجی میبینم 😞😂

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁