2777
2789

سلام دوستان 

من میخوام به سه تیکه بدوزم مجلسی باشه تا بتونم تو مجلس های رسمی بپوشم می‌خوام هم مدلش هم خاص و شیک باشه و تکراری نباشه به نظرتون این مدلی چطوره 

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_2023-07-16-10-37-43-758_com.miui.gallery_o3nw.jpg

در مورد رنگش هم نظر بدین که به نظرتون کت و دامنش چه رنگی باشه خیلی شیک میشه 

پیشاپیش ممنون از نظرات ارزشمندتون 😘😘❤️🌹

مورد رنگش هم نظر بدین لطفاً 

مثلاً من خودم نظرم اومد که شومیزش شیری و دامن رو کرم و کتش رو ترکیب طلایی و شیری بگیرم 

اما نمیدونم خوب بشه میترسم زیاد بی‌روح بشه 

لطفاً تو ترکیب رنگ کمکم کنید که پارچه چه رنگی بگیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قشنگه امسالم که ترند شده ، مخصوصا اگر قدتون بلند باشه با کفش پاشنه بلند

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

این مدلا از دو سه سال پیش تو اینستا مد شده بیشتر هم لباس خانم های ترکیه ای هست 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

راستش من رنگشو نمی‌پسندم مشکی زرشکی شیکه و کرم نسکافه ای و مدل پارچشم نمی‌پسندم البته من خیلی سخت چیزی می‌پسندم متاسفانه😔

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

پارچه هایی که طرحهای براق دارن و یا طلاکوب هستن بیشتر دوست دارم برای لباسای رسمی البته فقط کتشو