2777
2789
عنوان

خواهش میکنم

71 بازدید | 8 پست

سلام @نی_نی_یار_3   و @نی_نی_یار_پنج  

خواهش میکنم کاربری قبلیم ک ریحانه ۱۳۷۴ بود رو برگردونید 

من فقط ی اشتباه کردم تایپیک ها قبلیم همه نذر و قرآن هست ب گردنم میمونه چون جایی یادداشت نکردم خواهش میکنم برگردونید 

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن فقط ی تبلیغ کردم از کار ی نفر  بخدا تایپیک های قلبم همه قرآنی و صلوات بود  توروخ ...

چک کنین ببینین ازاد نشده؟ تو کاربرای ازاد شده هست البته اگر همون باشین واسه دعانویس شماره داده بودین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

چک کنین ببینین ازاد نشده؟ تو کاربرای ازاد شده هست البته اگر همون باشین واسه دعانویس شماره داده بودین

تبلیغ ی ف.  ا.  ل رو کرده بودم گفتم این نفر ف. ا.  ل میگیره 

البته شماره ندادم نام کاربریش رو دادم 

آزاد نشده بود الان دوباره نگاه کردم نوشته تعلیق است 

خواهش میکنم پیگیری کنید چندین بار هم قسمت تماس با ما ، پیام گذاشتم 

دیگه نمی‌دونم چکار کنم 

اون کاربریم کلی ختم صلوات دارم ب گردنم میمونه 

همش ی بار تبلیغ کردم میتونید نگاه کنید همش تاییک هام ختم قرآن و صلوات بوده 

خواهش میکنم پیگیری کنید چندین بار هم قسمت تماس با ما ، پیام گذاشتم  دیگه نمی‌دونم چکار کنم& ...

همینو تماس با ما بگین فعال میکنه بگین فقط یک بار تبلیغ کردین و دیگه نمیکنین و ختم به گردنتون می مونه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

همینو تماس با ما بگین فعال میکنه بگین فقط یک بار تبلیغ کردین و دیگه نمیکنین و ختم به گردنتون می مونه

چندین بار همین رو گفتم اما انگار اثر نداره،دقیقا همینا رو گفتم