2777
2789

بنظرتون چی باعث میشه بخت دختر زن خوب باشه اقابعضیاتوازدواج توهمچی راحتن طرف زیادچنگی به دل نمیزنه معمولیه بعدیکی میادمثلاعاشقش میشه یه پخمه. زندگیشم میده دستش پول طلا ووو دیدم که میگم زندگی خوب....اعتقادات ونمازخون بودن ازوقتش تاثیرداره؟ازهمون بچگی؟قضیه چیه....اخه بعضیامیگن نمازبخون شوهرخوب خدابرات بیاره فلان...

آره خب نماز و خوب بودن اینا هم حتما تاثیر داره . به منم خیلیا میگن اقبالت بلند بوده .

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . ❤ خالق مهربانم ممنونم که پاییز را آفریدی . لابلای برگ های رنگارنگ پاییزی گم شده ام و غصه هایم را به فراموشی سپردم .❤  میدونم هستی همیشه هستی ، گاهی تو روزمرگی های زندگیم فراموشت کردم ، یا تو دغدغه های زندگیم به یادت نبودم ، شایدم زمانی بوده که بهت پشت کردم ، اما تو همیشه حواست بهم بوده و بهم لبخند زدی ، منتظر بودی تا از خودت بخوام هر آنچه را که از غیر طلب میکنم ، دستامو گرفتی و تنهام نذاشتی . خدای عزیزم دوستت دارم .  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.