2777
2789

دوس دارم کار کنم پول در بیارم این مسئله شغل نداشتن دیوونم کرده میخوام واسه کنکور بخونم ولی نمیدونم چیکار کنم خیلی بلاتکلیفم

منم همسن تو بیکارم بیخیال بابا هیچی مثل خونه نمیشه همش بخور بخوابه بذار دانشگاه بری درس بخونی به واسطه درست شاغل شی الان بهترین روزای زندگیه لذت ببر برو مسافرت خوش بگذرون واسه دو قرون پول ارزش نداره از روزهای جوانی بگذریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همسن تو بیکارم بیخیال بابا هیچی مثل خونه نمیشه همش بخور بخوابه بذار دانشگاه بری درس بخونی به واس ...

واسه کنکور نمیخونی؟ اخه من تو شهر کوچیک بدون امکاناتم جایی ندارم برم همش تو خونه نشستم خستم شده از این وضع دوست دارم شاغل بشم 

واسه کنکور نمیخونی؟ اخه من تو شهر کوچیک بدون امکاناتم جایی ندارم برم همش تو خونه نشستم خستم شده از ا ...

دقیقا منم مثل تو ام تو شهرستانم باور کن یادم نمیاد کی رفته باشیم خونه فامیلامون همش خونم جایی نمیریم اینجا شغل به زور واسه مردا پیدا میشه چه برسه خانما. اونا واسه کلان شهراست همسنای من و تو. حتی از ما کوچیکتر کلی کار براشون ریخته

دقیقا منم مثل تو ام تو شهرستانم باور کن یادم نمیاد کی رفته باشیم خونه فامیلامون همش خونم جایی نمیریم ...

دقیقا منم افسردگی گرفتم تو خونه حتی انگیزه درس خوندنم رفته دلم میخواد برگردم دوران مدرسه دغدغه نداشتیم الان فکر اینده دیوونم کرده دلم میخواد دستم تو جیب خودم باشه به واسطه شغلم حداقل یه جایی برم چون هر چند ماه یه بارم بیرون نمیرم

دقیقا منم مثل تو ام تو شهرستانم باور کن یادم نمیاد کی رفته باشیم خونه فامیلامون همش خونم جایی نمیریم ...

از وقتی عشقم ولم کرده روحیم بیشتر داغون شده چون ایندمو با اون تصور میکردم الان یه حال و وضع داغونی دارم

دقیقا منم افسردگی گرفتم تو خونه حتی انگیزه درس خوندنم رفته دلم میخواد برگردم دوران مدرسه دغدغه نداشت ...

من خیلی دوس دارم یه حرفه یاد بگیرم ولی مامانم میگه درستو بخون از طریق درست شاغل شو شغل های ازاد ارزش ندارن

از وقتی عشقم ولم کرده روحیم بیشتر داغون شده چون ایندمو با اون تصور میکردم الان یه حال و وضع داغونی د ...

عزیزم دقیقا منم حس تو رو دارم با این تفاوت که ما با هم رل نبودیم فقط داشتیم کم کم اشنا می شدیم اوایل خیلی مشتاق بود بعد یهو دلسرد شد ماه ها گذشت ده روز پیش فهمیدم نامزد کرده اینقد دلم شکسته نگو

عزیزم دقیقا منم حس تو رو دارم با این تفاوت که ما با هم رل نبودیم فقط داشتیم کم کم اشنا می شدیم اوایل ...

من سه سال باهاش بودم الانم خیلی بهم بی توجه ای میکنه یعنی کات کردیم ولی من طاقت نیاوردم پیامش دادم ۴ روز بعد سین زد جوابمو نداد نمیدونم چجوری رابطمو درست کنم خیلی دوسش دارم