واسه کنکور نمیخونی؟ اخه من تو شهر کوچیک بدون امکاناتم جایی ندارم برم همش تو خونه نشستم خستم شده از ا ...
دقیقا منم مثل تو ام تو شهرستانم باور کن یادم نمیاد کی رفته باشیم خونه فامیلامون همش خونم جایی نمیریم اینجا شغل به زور واسه مردا پیدا میشه چه برسه خانما. اونا واسه کلان شهراست همسنای من و تو. حتی از ما کوچیکتر کلی کار براشون ریخته
دقیقا منم مثل تو ام تو شهرستانم باور کن یادم نمیاد کی رفته باشیم خونه فامیلامون همش خونم جایی نمیریم ...
دقیقا منم افسردگی گرفتم تو خونه حتی انگیزه درس خوندنم رفته دلم میخواد برگردم دوران مدرسه دغدغه نداشتیم الان فکر اینده دیوونم کرده دلم میخواد دستم تو جیب خودم باشه به واسطه شغلم حداقل یه جایی برم چون هر چند ماه یه بارم بیرون نمیرم
از وقتی عشقم ولم کرده روحیم بیشتر داغون شده چون ایندمو با اون تصور میکردم الان یه حال و وضع داغونی د ...
عزیزم دقیقا منم حس تو رو دارم با این تفاوت که ما با هم رل نبودیم فقط داشتیم کم کم اشنا می شدیم اوایل خیلی مشتاق بود بعد یهو دلسرد شد ماه ها گذشت ده روز پیش فهمیدم نامزد کرده اینقد دلم شکسته نگو
عزیزم دقیقا منم حس تو رو دارم با این تفاوت که ما با هم رل نبودیم فقط داشتیم کم کم اشنا می شدیم اوایل ...
من سه سال باهاش بودم الانم خیلی بهم بی توجه ای میکنه یعنی کات کردیم ولی من طاقت نیاوردم پیامش دادم ۴ روز بعد سین زد جوابمو نداد نمیدونم چجوری رابطمو درست کنم خیلی دوسش دارم