2777
2789
عنوان

میشه بگید چیکار کنم

62 بازدید | 13 پست

من 2ساله جداشدم25سالمه

الان نزدیک4ماهه بایه آقایی اشناشدم ک ایشونم 5سال پیش جداشده و32سالشه

البته خونواده ها درجریانن و حرف زدن قراره هم اونا هم ما راجب هم تحقیق کنیم

این اقا خیلی بهم گیرمیده میگه میری سرکار منوفراموش میکنی، وقت نمیذاری برام، درحالی که خودش از7صب تا5بعدازظهر سرکاره و تایم خیلی کمی داره ک باهام حرف بزنه

حالا مشکل اینه که ایشون وقتی میفهمه ما مهمون داریم میشینه سرگوشی و تندتند پیام میده بعدشم میگه وقت نمیذاری همش فکرت تو مهمونیه وفلان...

یه دختر که داره خودش زندگیشو از اول میسازه🥺دختر ترک

بعد خودشم میره گردش و کوه اینا کلا گوشیش انتن نداره

منم حرفی بگم میگه چیکارکنم کوشیم انتن نداشت

دست من نیست ک انتن نداره اون جا

حالا من هی میگم این ادا ها برای بچه های 18سالس

میگه من روت حساسم

ب نظرتون چه برخوردی بکنم چی بگم بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کنید از دوست داشتن زیاد هست همین. یه چیزی مثل ترس از دست دادن یا وابستگی بیش از حد به شما.

اخه منم اذیت میشم

همش میپرسه ناهار خوردی چی خوردی

شام خوردی چی خوردی

مثلا میریم بیرون میگم بامامان و خالم اینا

میگه چندنفرین کدوم خالت کیاهستن خب چ فرقی میکنه کدوم خالم

و میدونه هیچ کدوم ازخاله هامم پسرنداره

خونوادش گفتن دختره مشکل روانی داشته حتی مدرک هم دارن که بهمون ثابت کنن

میتونی باخودش صحبت کنی بگو من ازاین حساسیت اذیت میشم راحت نیستم بیا منطقی تر رفتار کنیم مادیگه تجربه داریم منم یه وقتایی کاردارم ولی مطمعن باش بیادتم خواستم بهت هست و ممکنه بهت پیام ندم ناراحت بشی بخاطرهمین میگم از حساسیت کم کن

میتونی باخودش صحبت کنی بگو من ازاین حساسیت اذیت میشم راحت نیستم بیا منطقی تر رفتار کنیم مادیگه تجربه ...

چندباری گفتم بهش

ولی همش تکرار میکنه

گفتم خب ازصب من همش پیام میدم حواب بده حرف بزنیم

ولی پیام میدم 1ساعت اینا بعد جواب میده زنگ میزنم یامیگه کاردارم یا جواب نمیده بعدا هم میزنگم میگه کارداشتم🤦‍♀️

سلام کاربر گرامی، بیشتر راجع به ایشون تحقیق کنید، زمانی که میدونه شما مهمان دارید و کمک حال خانواده هستی، دلیلی نداره هی شما را چک کند؛وقتی خودش کوه میره؛باید از قبل شما رو در جریان قرار دهد و شرایط مخابراتی را توضیح دهد و در پايان حتما علت جدایی از همسر قبلی‌شان را بپرسید و تحقیق جامع راجع به این شخص از طریق خانواده انجام دهید، موفق باشید 

اخه منم اذیت میشم همش میپرسه ناهار خوردی چی خوردی شام خوردی چی خوردی مثلا میریم بیرون میگم باماما ...

باور کنید از دوست داشتنه همین. من دقیقا میفهمم حش و حال ایشون رو. زندگی قبلی شکست خوردند و حالا که شما رو دوست دارند اینجوری میکنن چیز مهمی نیست

دنیا و حال خوب و خوشش عاید شما/مارا برای شعر و غزل آفریده اند
سلام کاربر گرامی، بیشتر راجع به ایشون تحقیق کنید، زمانی که میدونه شما مهمان دارید و کمک حال خانواده ...

ممنون🌹