2777
2789
عنوان

چطور مدل لباس شم ؟؟؟

246 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من میخوام شاغل شم بین بدنسازی و مدلینگ موندم ولی بیشتر دوس دارم مدل شم مثل اینایی که تو اینستا مدل لباس هستن چطور باید شروع کنم از کجا شروع کنم

مادرم میگه این کار پارتی میخواد 😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید زیبایی صورت هم داشته باشید و از ارایشگاهها شروع کنید 

یکی از اشناهای ما مدله. خیلی خوشگله اولش برای دوره می‌رفت اموزشگاهعلی میکاپ اونجا بهش پیشنهاد دادن مدل عروس یا میکاپ بشه بعدش اینستا پیج زد و با ارایشگاههای بیشتری اشنا شد الان بعضی وقتا مدل لباس هم هست اما بیشتر مدل میکاپ 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
۱۶۷ وزن حدود ۵۸ کلاس بدنسازی میرم بدنم خوبه 

چهرتم خوب باشه اوکی هستی

من ب شخصه اینکارو دوس ندارم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
باید زیبایی صورت هم داشته باشید و از ارایشگاهها شروع کنید  یکی از اشناهای ما مدله. خیلی خوشگله ...

صورتم خوبه معمولی واسه میکاپ اونقدر عالی نیستم مثل مدلای تو ایسنتا البته اونا خیلی گریم میکنن نمیدونم بخدا ولی بیشتر دوس دارم در زمینه لباس فعالیت کنم

خب از کجا شروع کنم

نمیدونم باید ببیننت بهت پیشنهاد بدن

ی پیج لباس بود یبار دیدم استوری کرده بود ب مدل نیاز دارن

شانسی همچین چیزی ب پستت بخوره

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
خب از کجا شروع کنم

باید فروشگاههای لباس شهرتون که در زمینه انلاین هم فعالیت دارند رو شناسایی کنی بری سر بزنی و بگی می‌خوام به عنوان مدل فعالیت کنم حتما معرفی می‌کنه به عکاس یا کسی که کارای مدلینگ رو مدیریت می‌کنه و اون اگر تشخیص بده مناسب هستی شروع میکنی

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
از فردا میرم تو لباس فروشی های شهر رژه میرم 😂😂😂

میتونی به این پیجایی که خودشون لباس تولید میکنن( نه اونایی ک فقط فروشنده هستن) پیام بدی