2777
2789

خیلی اذیتم از سمت خانواده 

قیافم خوبه هیکلم همه میگن عالیه 

تحصیلات دارم ، شاغلم ، خانوادم با آبرو و محترمن 

ولی هیچ خواستگاری ندارم ، اگرم باشه درب و داغونن که اصلا راه نمیدیم 

از یه طرف همه دخترای اطرافم ازدواج خوب داشتن ، نگید نیست و نمیشه .....

دلم میخواد خودمو بکشم🥲🥲🥲

هر چقدرم تو اجتماع باشی پول داشته باشی یکیو میخوای که باهاش به آرامش برسی

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ومنی ک مثل توام

بعضی وقتا میگم بهش فکر نکنم شاید صلاحم یه چیز دیگه اس 

ولی منم آدمم خب🥲

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

شرایطت مثل منه من حس میکنم چشم خوردم واقعا این چیزا هست باعث میشه آدم به چشم هیچ کس نیاد میخوام حزر امام جواد بگیرم من یه مدت افتاهده بودم سر زبون فامیل از بس راجب من حرف میزدن فکر کنم واقعا چشم زخم واقعیه

شرایطت مثل منه من حس میکنم چشم خوردم واقعا این چیزا هست باعث میشه آدم به چشم هیچ کس نیاد میخوام حزر ...

دقیقا منم انگار همه کورن هیچکس منو نمی‌بینه 

میان به مادرم میگن دختر خوب سراغ داری برا پسرمون 

خیلی به آدم زور داره واقعا

بعضی وقتا میگم بهش فکر نکنم شاید صلاحم یه چیز دیگه اس  ولی منم آدمم خب🥲

من به هرکی میگم میگن سنت کمه.ولی تو خانوادع ما کلا دختر بالا ۲۰ نمونده واسه ازدواج تو ۱۵.۱۶ سالگی نامزد کردن یکی دوسال بعدم خونه خودشونن دیگ کم کم بهت تیکه میپرونن ک موندم تو خونه

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
شرایطت مثل منه من حس میکنم چشم خوردم واقعا این چیزا هست باعث میشه آدم به چشم هیچ کس نیاد میخوام حزر ...

ب من یه سیدی گف بختمو بستن و خیلیا پشت سرم بد میگن 

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
من به هرکی میگم میگن سنت کمه.ولی تو خانوادع ما کلا دختر بالا ۲۰ نمونده واسه ازدواج تو ۱۵.۱۶ سالگی نا ...

بخدا که بهانه اس 

دوست من ۱۷ سالگی کلی خواستگار داشت الان ازدواج کرده سر تا پاشو طلا کردن 

چطور سن اونا کم نیست

ب من یه سیدی گف بختمو بستن و خیلیا پشت سرم بد میگن 

نه بسته شدن بخت اعتقادی ندارم ولی اگه کسی چشم بخوره باعث میشه اتفاقای خوب دیگه براش نیوفته ولی بستن بخت دور و بر ما مرسوم نیست من که یدونه دعانویسم تو شهرمون ندیدم