خدا کنه بیاد پایین قیمتا فضاییه بخدااا... گناه دارن مردم
یه نوشابه مشکی شده ۴۱ هزارتومن
چند بااار روشو خوندم مطمئن بشم
دو تا برداشته بود شوهرم از اون بزرگا
دستکش ظرفشویی ۶۱ هزار تومن
یعنی من که اصلا خرید نمیرم فقط فیش خرید رو دیدم چند بار چک کردم واقعیت هست یا نه قبلا نگاه نمیکردم اصلا
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
با اجازه استارترخانوما لطفا با دلای پاکتون نفری یه صلوات به نیت اینکه بابام برگرده به سر کارش مهمونم میکنید من به دعاهای شما نی نی سایتیا اعتماد دارم خدا تک تک شما رو به آرزوهای دلیتون برسونه 🙏❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میره بالا میگید وای چه مملکتی داریم. میاد پایین میگید حالا چیکار کنم! بخاطر همون که قیمت ماشین و خ ...
خوب همش برمیگرده به همین چه مملکتی داریم!! اگر ثبات اقتصادی داشتیم مشکل نبود که سرعت تورم به حدی بالاست سرمایه مردم اگر طلا و دلار نشه پولشون زود ارزشش رو از دست میده اگر ثبات اقتصادی بود هیچ کسی از بالا رفتن قیمت دلار و طلا خوشحال نمیشد اما تو شرایطی که پول انقدر سخت به دست بیاد و هر روز ارزشش پایین بیاد نمیشه راکت گذاشت پولو
همه جا همینه. حتی بدتر منتهی همیشه مرغ همسایه برای مردم ایران غازه.
والله همه جا رو نمیدونم شما کجا رو میگید اما همه جا لنگ گوشت و مرغ و روغن و برنج نیستن مثل عصر حجر هم مبادله کالا به کالا نمیزنن اگهی تو دیوار دیدم تعویض سه چرخه بچه با روغن و برنج!!! کجا دیدین شما همه جا دلار ۵۰ تومنی و بیکاری نیست این همه جا نمیدونم کجا رو میگید واقعا مگه دیگه ادم میتونه غذا درست بخوره؟!