2777
2789
عنوان

راهنمایی تق تق زانو همراه درد شدید

2577 بازدید | 20 پست

سلام زانوی من خیلی درد میکنه تازگیا همراه درد شدید صدای تق تق هم داره، چنتا دکتر رفتم داروهاشون استفاده کردم هیچکدوم به درد نخورد هر کدوم تشخیص غلط گذاشتن کسی هست که زانو درد شدید همراه با صدای تق تق رو داشته باشه ؟ 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروهای غضروف ساز خوردم داروی سلوکسیب گاباپنتین ایندومتاسین امپول پیروکسیکام و چندتا داروی دیگه که یادم نیست کلی پودر سنجد خوردم و عرقیجات چند گیاه برای مفاصل کلی پاچه گوسفند پای مرغ هیچکدوم اثر نکرد دکتر روماتولوژی هم رفتم جواب نگرفتم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

ببخشید دکتر سپهریان مطبش کجاست؟ یعنی ژل تزریق کنم صدردصد خوب میشم؟ 

اگه تهرانی برو پیش دکتر فرزاد شارکی ، کارشون خوبه مطبشون فکر کنم توی وفا آذره ، اگه نیاز داشته باشی ...

الان نگاه کردم ویزیتش بصورت آنلاین فقط ۶۰۰ هزار تومنه 😞

تا الان فقط دارم هزینه میکنم برای دکترها و داروهای گرونشون دریغ از ذره ای بهبودی

تا الان فقط دارم هزینه میکنم برای دکترها و داروهای گرونشون دریغ از ذره ای بهبودی

ببین واقعا ی دکتر خوب پیدا کن برو اونجا من مشهد بودم من آسیب ورزشی داشتم ۲ سال دکتر رفتم هیچی نمیگفتن همش خلاصه آخرش برای ترمیم مینیسک رفتم اتاق عمل ک کاشف ب عمل اومد ی تیکه از غضروف زانوم در مایع مفضلیم شناور بوده و اذیت میکرده