2777
2789

من نیاز مبرم به بیست میلیون پول دارم دارم دیواونه میشم طلایی هم برام نموند جز حلقه ازدواج سه ساله عروسی کردم هر چی داشتم رفت واس بدهکاری شوهرم

الانم همسرم کارگره روز مزده چیکار کنم خدایا

بانکی هست ک وام بده بانک صادرات حساب دارم در حدی ک یارانه میاد و پولی ک خرج میشه ن اینکه بمونه 

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی اوضاع بدیه  حقوق شوهرت چنده ؟ من حقوق شوهرم ۴ تومنه نگهبانه

کارگره روزی جهارصد همش هم ک کار نیس روز مزدیه کلی بدهکاری داره شاید صدمیلیون 

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /
ی سر برو نماینده شهرتون وام خرید کالا میدادن فقط رو نوبت میزارن یکماهه گرفتیش....ی سری برو پیگیر شو& ...

جدی کالا نمیخام پول نیاز دارم نماینده شهر برم چی بگم سر زبون هم ندارما

نمیتونی سرکار بری؟ عرضرچندماه میتونی ۲۰ تومنو پس انداز کنی

منه بیچاره مریضم ضعف عضلانی دارم کمردرد پادرد ضعف میرم همش قابل کار بیرون نیستم 

کارگره روزی جهارصد همش هم ک کار نیس روز مزدیه کلی بدهکاری داره شاید صدمیلیون  

۱2 میلیون میشه 

خیلی زیاده که ! 

حقوق کارمندیه 

ولی بدهی هام بالاست 

خودت نمیتوی کار کنی ؟ من خونه کاری میرم 

یعنی مستخدم تمیزی خونه 

همه میگن شبیه عکس پروفایلم هستم 
جدی کالا نمیخام پول نیاز دارم نماینده شهر برم چی بگم سر زبون هم ندارما

چیز خاصی نمیخای بگی بگو شرایطم اینجوریه ی وام میخام...دفتر امام جمعه هم بری میتونه معرفی کنه اگر پیداش کنی....

خواهرم منم گرفت کالاشو‌نخرید فقط ی فاکتور برد ..پولشو گرفتن خرج‌کردن قبل عیدی گرفتن

سهام عدالتتم میتونی بفروشی ولی ی بخشیشو میتونی فعلا نقد کنی ک بنظرم وام بهتره

وام نمیدونی شرایطشو 

میشه گرفت اصلا 

۱2 میلیون میشه  خیلی زیاده که !  حقوق کارمندیه

هر روز ک نیس سرکار باید بگن بهش بره کار ثابت نداره

منه بیچاره مریضم ضعف عضلانی دارم کمردرد پادرد ضعف میرم همش قابل کار بیرون نیستم 

منم دقیقا همین بیماریو دارم درکت میکنم😔این استغفار عالیه عالی یه مدت مداومت کن،اول روی کاغذ بنویس کم کم حفظ میشی👇👇

به روایت دیگر از آن حضرت [امام صادق(علیه‌السلام)] نقل‌شده هرکه در دو ماه پیاپی هر روز «چهار صدبار» این دعا را بخواند، خدا به او دانش بسیار یا دارایی فراوان کرامت فرماید و دعا این است:

أَسْتَغْفِرُ اللّٰه الَّذِي لَاإِلٰهَ إِلّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّوْمُ الرَّحْمانُ الرَّحِيمُ بَدِيعُ السَّماواتِ وَالْأَرْضِ مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَجُرْمِي وَ إِسْرافِي عَلَىٰ نَفْسِي وَأَتُوبُ إِلَيْهِ.

آمرزش می‌جویم از خدا که معبودی جز او نیست، زنده و پاینده، بخشنده و مهربان، پدیدآورنده آسمان‌ها و زمین، از همه ستم‌ها و جرم و زیاده روی‌ام بر خودم و به سوی او باز می‌گردم.

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
وام نمیدونی شرایطشو  میشه گرفت اصلا

اینا خرید کالا گرفتن ک کارت دادن بهشون باید میرفتی پوز مغازه میکشیدیش...و فاکتور میخواستن همین این مبلغش کمه تا۳۰تومن اینا میدن

ی وامم میدن رو‌مدرک فنی حرفه ای ک اونو میان نگاه میکنن ک مغازتو بزنی حتما ۱۵۰تا۲۰۰ میلیونه این ...ولی اگر مهارتی دارید ارایشگری خیاطی چیزی میتونید اینو بگیرید ولی اون یکیو راحت میدن