2777
2789

من و همسرم بعد چندسال قراره بریم مسافرت همسرم اصلا تحمل نمیکنه تو ماشین ساکت باشیم منم همیشه تو ماشین میخونم و میرقصم اگه دید ساکتم زود میره خوراکی میخره که سرگرم شیم اما الان مسیرمون تقریبا ۵ساعت هست نمیتونم کل مسیر برقصم یا بخورم چطوری سرگرمش کنم که خسته نشه چون اولین بارشم هست میخواد مسیر طولانی رانندگی کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ ساعت زیاده؟؟؟ ما ۱۵ ساعت رانندگی رو داشتیم و فقط واسه غذا وایستادیم و دوباره سریع ادامه می‌دادیم 

ما معمولا آهنگ شاد میزاریم و من چون خیلی عشق سفرم و خوشحال مدام با آهنگ خیلی ریز میرقصم و میخونم😅

بعد دو سه ساعت باز اهنگای ملو و آروم میزارم.و محو طبیعت و مسیر میشیم 

خوراکی و میوه و چایی بهش میدم 

وقتی خسته میشه پشت گردن و کتفش با ی دستم ماساژ میدم خیلی دوس داره 

گاهی اوقات فیلم می‌بینیم با مانیتور ماشین 

البته همسرم خیلی رانندگیش حرفه ایه چون مدام سفره 

و‌ گرنه کار خطرناکی

و در آخر شیطونی و توقف بیست دقیقه ای تو مسیر خیلی لذت بخشه😅😂

اهنگ میزارم و میخورم و میرقصم🤣🤣🤣 یادش بخیر اولین و آخرین مسافرتمون بود🙃

چرا آخرین🥺🥺

ماهم بعد تقریبا ۶سال اولین مسافرتمونه کلی ذوق دارم دعا کنید مادرشوهر پدرشوهر نیفتن دنبالمون

۵ ساعت زیاده؟؟؟ ما ۱۵ ساعت رانندگی رو داشتیم و فقط واسه غذا وایستادیم و دوباره سریع ادامه می‌دادیم&n ...

همیشه شاد باشید عزیزم منم به فکرم رسید تو مانیتور براش فیلم باز کنم اما چون اولین باره میخوایم مسیر دور بریم ترسیدم حواسش پرت شه

[QUOTE=300995028]چرا آخرین🥺🥺 ماهم بعد تقریبا ۶سال اولین مسافرتمونه کلی ذوق دارم دعا کنید مادرشوهر پدرشوهر نیفتن دن ...[/QUOTE

جدا شدیم 

نگید یهویی برین اما اگه جوون هستن و خوش مسافرت خوبه اتفاقا تنهایی حوصله سر بر

ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در  پی 

[QUOTE=300995028]چرا آخرین🥺🥺 ماهم بعد تقریبا ۶سال اولین مسافرتمونه کلی ذوق دارم دعا کنید مادرشوهر ...

عزیزم🥺

جوون که هستن ولی ی ساله عقد کردیم نتونستیم هیچ جا دوتایی بریم دوس دارم این دفعه دوتایی بریم

عزیزم🥺 جوون که هستن ولی ی ساله عقد کردیم نتونستیم هیچ جا دوتایی بریم دوس دارم این دفعه دوتایی بریم

اهان آره خوب دوتایی خویه چون گفتین بعد شش سال گفتم خانوادگی برین کیفش بیشتر

ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در  پی 

@نی_نی_یار_3    

سلام

🟧 الان حدود ۷ ماهه از تاریخ تاپیک گذشته...

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.