2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باباها سر کار میرن خستن شرایط سخته یکم درکش کن حتی اگه اون درکت نمیکنه😊

سرکار نمیره

باید جای من میبودی تا می فهمیدی چی میگم😔

ولی دلم نمیخاد کسی جام باشه 

از خونه رفتن ،فقط کافی نیست،باید یادگیری چطوری باهاش رفتار کنی،مثلا حرفی زد جوابشو با ملایمت بده،عصبانی که میشه سکوت کن ،وقتایی که آرومه قربونت صدقه اش برو چون نیاز به محبت داره، و وقتایی که حالش خوبه با آرامش و در حد یک جمله با سیاست بهش ناراحتی یا خواسته ات رو بگو 

سرکار نمیره باید جای من میبودی تا می فهمیدی چی میگم😔 ولی دلم نمیخاد کسی جام باشه 

عزیزم... هرچی هم که هست

تو سعی کن قوی باشی

تا وقتی قوی باشی

هیچ چیزی نابودت نمیکنه

هرکی ازیتت کرد فقط نگاهش کن بزار خجالت بکشه

سرکار نمیره باید جای من میبودی تا می فهمیدی چی میگم😔 ولی دلم نمیخاد کسی جام باشه 

وای وای وای سرکار نمیره همش خونس؟

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
از خونه رفتن ،فقط کافی نیست،باید یادگیری چطوری باهاش رفتار کنی،مثلا حرفی زد جوابشو با ملایمت بده،عصب ...

نمیتونم,بعد یه جریانی فکنم مشکل روانی پیدا کرده

سر یه جریان کوچیک بی اهمیت دعوا و فحش راه میندازه, ۲ ساله همینطوره, دکتر رفته ولی تاثیری نداره 

عزیزم... هرچی هم که هست تو سعی کن قوی باشی تا وقتی قوی باشی هیچ چیزی نابودت نمیکنه هرکی ازیتت ...

فقط کارم شده گریه😭واقعا حالم خوب نیست,سر اخلاقش تپش قلب دارم