سارای_وقت_تلف_کن مدیر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 3442 عنوان نظرتون در مورد محله ازگل چیه ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2286 بازدید | 28 پست سمت گلچین و گلشن و محدوده برج های افرا برای خرید خونه جای خوبیه ؟ با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد. 1402/04/25 | 15:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 31907 بنظرم سمت خیابون فرشته بهتره اگه اون سمت بگیری عالیه به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️
سارای_وقت_تلف_کن مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 3442 جقتشون منطقه خوب هستند ازگل حس میکنم خلوت تره اندرزگو خیلی شلوغه اخرهفته ها دیونه میشی اره ازگل خلوت بود محیطش هم دوست داشتم اندرزگو شب ها خیلی ترافیکه ولی دسترسیش بهتره قیطریه و اندرزگو منطقه ش باکلاس تره یا خیلی تفاوتی با ازگل نداره ؟ با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
rastaaaaaa1371 عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 579 چرا ؟ بخاطر شرایط خونه ها یا کلا ازگل در حد اندرزگو و قیطریه خوبه ؟ من غرب بودم خیلی شرق رو ن ... ببین ازاینکه قیطریه اندرزگو خوبه شکی نیست ولی ازگل هم منطقه خوش ابو هوا و ارومیه به نسبت اندرزگو دوباره میسازمیت وطن💇♀️
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 31907 اره ازگل خلوت بود محیطش هم دوست داشتم اندرزگو شب ها خیلی ترافیکه ولی دسترسیش بهتره قیطریه و ... بله ازگل خیلی خلوت تره اندرزگو دسترسیش بهتره عزیزم قیطریه خیلی بهتره به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️
سارای_وقت_تلف_کن مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 3442 ازگل یه ۱۰ سال پیش خوب نبود. ولی الان بهتر شده از نظر امکانات میگم ولی زمستوناش خیلی سرده امکاناتش خوب بود اون قسمتی که من خونه دیدم مثلا بازار روز هایپر مهد و ... داشت زمستون سرد که بهتره با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
فریحاوامیر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 16947 اره ازگل خلوت بود محیطش هم دوست داشتم اندرزگو شب ها خیلی ترافیکه ولی دسترسیش بهتره قیطریه و ... قیطریه بهتره،اندرزگو شلوغه،ازگل محله خوب و آرومی هست،ببین کجا به محل کارتون نزدیکه اونو بگیر
گل_قالی عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 4812 امکاناتش خوب بود اون قسمتی که من خونه دیدم مثلا بازار روز هایپر مهد و ... داشت زمستون س ... ولی اندرزگو و قیطریه از ازگل بهترهزمستون سرد ندیدی انگار اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!
سارای_وقت_تلف_کن مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 3442 مگه مثلا خونه متری چنده اونجا؟ که همه میگن محله مرفه نشیناست (تهران نیستم خودم) ۱۵۰ به بالا با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
saba1383 عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 21852 ۱۵۰ به بالا خوبهفکر کردم بیشترهگرون صد درصد ولی از تصورات من پایین تره اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
سارای_وقت_تلف_کن مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 3442 بنظرم سمت خیابون فرشته بهتره اگه اون سمت بگیری عالیه فرشته و زعفرانیه که عالیه ولی بودجه من کمتره اونجا خونه چند سال ساخت یا متراژ پایین یا بدون پارکینگ میتونم با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 31907 فرشته و زعفرانیه که عالیه ولی بودجه من کمتره اونجا خونه چند سال ساخت یا متراژ پایین یا بدون پارکینگ ... بدون پارکینگ اصلا نخر موقع فروش ضرره فقط همون ازگل بخروپس منطقه خوبیه به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️
سارای_وقت_تلف_کن مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 3442 بدون پارکینگ اصلا نخر موقع فروش ضرره فقط همون ازگل بخروپس منطقه خوبیه ممنون 🌸 با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
سارای_وقت_تلف_کن مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 3442 قیطریه بهتره،اندرزگو شلوغه،ازگل محله خوب و آرومی هست،ببین کجا به محل کارتون نزدیکه اونو بگیر ممنون با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
سارای_وقت_تلف_کن مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 3442 ولی اندرزگو و قیطریه از ازگل بهتره زمستون سرد ندیدی انگار میدونم بهتره خودمم که همینو گفتم ولی با توجه به شرایط خونه هایی که گفتم میخوام ببینم کدوم بهتره چرا اتفاقا یکسال منطقه کوهستانی ماموریت بودم ولی برف و سرما رو بیشتر از گرما دوست دارم سلیقه ایه با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.