2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد محله ازگل چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2286 بازدید | 28 پست
جقتشون منطقه خوب هستند ازگل حس میکنم خلوت تره  اندرزگو خیلی شلوغه اخرهفته ها دیونه میشی

اره ازگل خلوت بود محیطش هم دوست داشتم 

اندرزگو شب ها خیلی ترافیکه ولی دسترسیش بهتره

قیطریه و اندرزگو منطقه ش باکلاس تره یا خیلی تفاوتی با ازگل نداره ؟ 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ؟ بخاطر شرایط خونه ها یا کلا ازگل در حد اندرزگو و قیطریه خوبه ؟  من غرب بودم خیلی شرق رو ن ...

ببین ازاینکه قیطریه اندرزگو خوبه شکی نیست ولی ازگل هم منطقه خوش ابو هوا و ارومیه به نسبت اندرزگو

دوباره میسازمیت وطن💇‍♀️
اره ازگل خلوت بود محیطش هم دوست داشتم  اندرزگو شب ها خیلی ترافیکه ولی دسترسیش بهتره قیطریه و ...

بله ازگل خیلی خلوت تره 

اندرزگو دسترسیش بهتره 

عزیزم قیطریه خیلی بهتره 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
ازگل یه ۱۰ سال پیش خوب نبود. ولی الان بهتر شده از نظر امکانات میگم ولی زمستوناش خیلی سرده

امکاناتش خوب بود اون قسمتی که من خونه دیدم مثلا بازار روز هایپر مهد و ... داشت 

زمستون سرد که بهتره 

اره ازگل خلوت بود محیطش هم دوست داشتم  اندرزگو شب ها خیلی ترافیکه ولی دسترسیش بهتره قیطریه و ...

قیطریه بهتره،اندرزگو شلوغه،ازگل محله خوب و آرومی هست،ببین کجا به محل کارتون نزدیکه اونو بگیر

امکاناتش خوب بود اون قسمتی که من خونه دیدم مثلا بازار روز هایپر مهد و ... داشت   زمستون س ...

ولی اندرزگو و قیطریه از ازگل بهتره

زمستون سرد ندیدی انگار   

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!
بنظرم سمت خیابون  فرشته  بهتره اگه اون سمت بگیری عالیه

فرشته و زعفرانیه که عالیه ولی بودجه من کمتره اونجا خونه چند سال ساخت یا متراژ پایین یا بدون پارکینگ میتونم 

فرشته و زعفرانیه که عالیه ولی بودجه من کمتره اونجا خونه چند سال ساخت یا متراژ پایین یا بدون پارکینگ ...

بدون پارکینگ اصلا نخر موقع فروش ضرره فقط 

همون ازگل بخروپس منطقه خوبیه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
ولی اندرزگو و قیطریه از ازگل بهتره زمستون سرد ندیدی انگار    

میدونم بهتره خودمم که همینو گفتم ولی با توجه به شرایط خونه هایی که گفتم میخوام ببینم کدوم بهتره 

چرا اتفاقا یکسال منطقه کوهستانی ماموریت بودم ولی برف و سرما رو بیشتر از گرما دوست دارم سلیقه ایه