اطلاعات داشته باشین بهتره.
بچه ها رفتم نوبت گرفتم یه نسخه داد تهیه کنم.تو نسخه چندتا امپول و گاز و سرنگ و کپسول بود و شیاف..
بچه ها گفتن دوتا مفنامیک بخورم و یه شیاف بذارم.نشستم.بعد صدام زدن دوتا امپول تزریق کردن من چون حساسیت داشتم سه تا امپول زدن برام.باید اونجا بشینین تا امپول ها اثر بذاره.حدودیه ساعت.بعدش رفتم داخل و لباس مخصوص پوشیدم و رو تخت مخصوص دراز کشیدم.کلی ابزار و قیچی دکتر دستش بود.دیگ ندیدم چی بودن ولی فروکرد تو رحمم خیلی دردناک بود.تزریق ماده حاجب رو متوجه نشدم من.بعدش گفت نفس بکش که اونموقع دردو حس کردم دردش زیاد موقتی بود.همون حالت حدودیه ربع بیست دقیقه بودم تا توی مانیتورو ببینن وضعیت رحم چجوریه.دیگ گفتن تموم شده و دم و دستگاه رو آورد بیرون.البته براهمه اینجوری نیست ولی به من گفت التهاب داری و خونریزی داشتم که دکار شست و شو داد .و تموم شد.یه امپول دیگ تزریق کردن بعد اتمام کار و گفتن نیمساعت تایه ساعت بشینین بیرون باید چک بشین.دیگ آخرشم که عکس رادیو لوژی چاپ کردن و دادن بهم.که یه لوله بسته بود خداروشکر بازشد.دیگ گفتن تا سه چهارروز دوتا مفنامیک بخورین باهم و داگسی سایکلین هر ۱۲ساعت.دوروزم پرهیز غذایی.چیزهای حساسیت زا نخودین غذا سبک بخورین
سوالی دارین درخدمتم.